airport generic 16
AUTOVERHUUR
Araxos Luchthaven
Araxos Luchthaven
information
Kaart

Araxos Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

West Patras, 270 52 Araxos

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 20:00

Vakanties:

09:00 - 20:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 16

Een auto huren op Corfu Araxos is zo geregeld

Een auto huren bij Araxos luchthaven hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijst Sixt wel. Bij onze autoverhuur vindt u degelijke huurauto's voor een goede prijs. De auto's in ons aanbod zijn gemiddeld nooit meer dan een half jaar oud, waardoor u onderweg niet snel problemen hoeft te verwachten. Bij het boeken kunt u voor allerlei opties kiezen, zoals navigatie of extra bestuurder. Reist u met kinderen? Dan is een kinderzitje natuurlijk onmisbaar.

Meer
car mirror girl road coast
Een auto huren is zo geregeld bij Sixt

Misschien ziet u er tegenop om een auto te huren, maar dat is bij Sixt autoverhuur helemaal niet nodig. U kunt heel gemakkelijk een auto reserveren via de mobiele app, maar natuurlijk is het ook mogelijk om even te bellen of te mailen. Met een huurauto zit u niet vast aan het openbaar vervoer, waardoor u geen rekening hoeft te houden met bepaalde reistijden en u ook precies op de plaats kunt komen die u wilt bezoeken. Met Sixt autoverhuur komt u overal!

friends sunset girls road
Ontdek Ditiki Achaia en omgeving per huurauto

Ditiki Achaia is misschien niet een van de bekendste plaatsen van Griekenland, maar dat wil niet zeggen dat deze plaats niet de moeite van een bezoekje waard is. Araxos luchthaven ligt op ongeveer 18 kilometer van Ditiki Achaia en dat betekent dat het ongeveer 20 minuten rijden is. Deze omgeving kent een rijke geschiedenis en u zult hier dan ook veel historische gebouwen tegenkomen. De plaats ligt vlakbij de kust, waardoor een bezoekje aan de zee onvermijdelijk is. Wilt u echt iets bijzonders bezoeken? In de nabijgelegen plaats Patras is een schitterende kerk te vinden: de Grafkerk van de Apostel Andreas. Dit ligt op ongeveer drie kwartier rijden vanaf Araxos luchthaven.