Chersonissos

Huur een auto in Chersonissos

Huur een auto in Chersonissos bij SIXT en beleef je avonturen op Kreta in alle comfort. Vind je ideale huurauto in de ruime vloot nieuwe modellen van zo een drie maanden oud. SIXT biedt je premium huurauto’s voor economy prijzen. Stap in een luxe SUV voor een roadtrip over ruiger terrein of vervoer je volledige reisgezelschap in een Premium Busje, met plek voor alle bagage. Wil je vrij zijn om het eiland te verkennen in jouw tijd en op jouw manier, dan is een reservering snel en makkelijk gemaakt. Gooi je zwemspullen in de auto en ga nieuwe stranden ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Chersonissos

Huur een auto in Chersonissos met korte termijn autoverhuur voor de periode die je het beste uitkomt. Een lang weekend of een midweek meer mobiliteit en vrijheid ervaar je in stijl met de premium huurauto’s van SIXT. Wanneer je voor een langere periode een huurauto tot je beschikking wilt hebben, dan biedt SIXT je extra voordeel. Bij SIXT autoverhuur Chersonissos is de perfecte Sedan of stationwagen zo gevonden. Met alle extra’s die je kan bijboeken richt je je huurauto verder in. Zo kan je gaan voor de optie voor een extra bestuurder en met GPS vind je overal makkelijk de weg.
 

SIXT diensten in Chersonissos

Handige tips bij bezoek aan Chersonissos

Autoverhuur zonder credit card Chersonissos:

om zonder credit card een huurauto te reserveren biedt SIXT je meerdere betaalopties.
 

Flexibele huuropties:

voor meer flexibiliteit geeft SIXT je het voordeel van gratis annuleren bij de optie voor later betalen.

One way verhuur:

huur een auto bij een van de locaties en lever hem ergens anders op Kreta weer in.

Wat te doen in Chersonissos

Wie de bezienswaardigheden in en rondom de bruisende badplaats Chersonissos wil bezoeken, die vindt premium vervoer bij SIXT. De stad is centraal gelegen en hiermee de perfecte uitvalsbasis voor verdere verkenning. Stap in je huurauto en rij naar de Samaria kloof of bezoek het oude Knossos.
 

Wat te doen in Chersonissos in de winter

Wie ook een keer een andere kant van Kreta wil zien, die bezoekt het eiland wanneer zonnige middagen worden afgewisseld met besneeuwde bergtoppen. Winter is oogsttijd, dus bereid je voor op de nodige bedrijvigheid. Ga op je gemak Knossos bekijken of wandel door het archeologisch museum in Heraklion.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties