airport generic 17
AUTOVERHUUR
Alexandroupoli Luchthaven
Alexandroupoli Luchthaven
information
Kaart

Alexandroupoli Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Alexandroupoli Airport, 681 00 Alexandroupoli

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 12:00

18:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 12:00

18:00 - 21:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 17

Een luxe auto huren op Alexandroupoli Airport

Griekenland verkennen doet u met de auto. Sixt is een betrouwbare en goedkope autoverhuur. Bij ons bent u verzekerd van een goede auto tegen een mooie prijs. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren op Alexandroupoli Airport, heeft u meteen een auto tot uw beschikking wanneer u uit het vliegtuig stapt. Zo kunt u direct naar uw plaats van bestemming. U bent niet gebonden aan openbaar vervoer of taxi's, maar u bent helemaal vrij in uw programma.

Meer
girl driving car sunset
Alexandroupoli ontdekken per huurauto

Met een huurauto is alles in een oogwenk bereikbaar. Bent u op vakantie? Breng een bezoekje aan het mooie etnografisch museum van Alexandroupoli. De haven is ook de moeite waard en daarbij zijn er mooie stranden in de buurt. Een navigatiesysteem behoort tot de opties. Ook wanneer u op zakenreis bent, is een gehuurde auto praktisch. U kunt ieder adres bereiken en daarbij bespaart u veel tijd met deze manier van reizen.

girls friends car
Onze autoverhuur op Alexandroupoli Airport bereiken

Een auto huren is heel gemakkelijk. Dit kan via het reisbureau, via internet of per telefoon. Ook hebben wij een heel handige app, waarmee u uw auto op ieder moment kunt boeken. We zijn zeven dagen per week geopend op diverse tijden. De actuele openingstijden vindt u onder het kopje 'openingstijden'. Het inleveren van de auto na sluitingstijd is mogelijk op afspraak. Onze autoverhuur op Alexandroupoli Airport staat graag voor u klaar!