Nîmes-Garons Luchthaven

Nîmes-Garons Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Nimes-Alès-Camargue-Cévennes, 30800 Saint Gilles

GDS-Code: FNI

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

13:00 - 14:00

WO:

12:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nîmes-Garons Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Nîmes-Garons Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging in de aankomsthal van de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk gewenst moment van de dag.

Klantenservice:

Onze behulpzame collega’s helpen je graag in het Engels op weg.

Scherpgeprijsd:

Huurauto’s van SIXT passen in elk budget, ook dat van jou.

Autoverhuur Nîmes-Garons Luchthaven

Ontdek het prachtige Zuid-Frankrijk met een huurauto van SIXT wanneer je land op het Nîmes-Garons Luchthaven. Ga voor comfort, gemak en stijl met de huurauto’s van autoverhuur Nîmes-Garons Luchthaven. Met een ruim aanbod aan voordelige en luxe huurauto’s ben je ervan verzekerd dat SIXT de ideale auto voor jou heeft. Met verschillende voertuigcategorieën, zoals een SUV, sedan, Luxe & Sportmodellen, cabrio en meer, is er een huurauto die aan al jouw wensen voldoet. Stel jouw huurauto zelf samen met boekbare extra’s zoals een navigatiesysteem zodat je het hele Zuiden van Frankrijk kan ontdekken.

 

Autoverhuur Nîmes-Garons Luchthaven

SIXT locatie op Nîmes-Garons Luchthaven

Autoverhuur Nîmes-Garons Luchthaven (FNI) is gemakkelijk te vinden zodra je landt op de luchthaven. Je vindt de vestiging in de aankomsthal, vlakbij het informatiepunt. Met de auto rijd je via de snelweg A54 richting Arles tot aan knooppunt 2 (Garons Aéroport). Mocht je jouw huurauto buiten openingstijden willen ophalen, neem dan contact op met de vestiging om dit aan te vragen. Buiten openingstijden je huurauto terugbrengen kan door de huurauto op de daarvoor bestemde SIXT parkeerplekken te parkeren en de sleutels in het sleutelkastje bij de SIXT-balie in de terminal achter te laten.

Ontdek Nîmes met jouw huurauto

Vanaf de luchthaven rijd je binnen 20 minuten naar het centrum van Nîmes. Hier kan je genieten van cultuur en geschiedenis. Bezoek het 2000 jaar oude Romeinse Arena van Nîmes of het bekijk de Romeinse tempel Maison Carrée. Rijd naar Le Pont du Gard, een Romeinse aquaduct die aan de rivier de Gardon ligt. Neem ook een kijkje in het middeleeuwse stadje Uzès. Hier kan je de Kathedraal en het Kasteel van Uzès bezoeken. Terug in Nîmes kan je genieten op het plein Place du Marché in het stadscentrum. Dit is de ideale plek om bij te komen van een drukke dag sightseeing met een hapje en een drankje.