bmw x5 man autumn
Marmande

Auto huren Marmande – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar autoverhuur in Marmande, denk dan eens aan een huurauto van Sixt! U kunt ons vinden op het bedrijventerrein ten westen van deze deze kleine stad in het zuidwesten van Frankrijk. Dit is aan de oude weg langs de rivier, maar ook meteen bij de uitvalsweg naar de A62 tussen Bordeaux en Toulouse. Een huurauto regelen kunt u verder natuurlijk ter plaatse doen, maar tevens is het mogelijk van tevoren een reservering te plaatsen via onze website of onze app voor smartphones. Zo hoeft u na aankomst in Marmande alleen nog maar de sleutel bij ons vriendelijke personeel op te halen.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Marmande

Marmanande is een historische stad aan de rivier de Garonne die in de middeleeuwen gesticht werd door de befaamde Richard Leeuwenhart. Uit deze periode stammen ook de nauwe steegjes en de Notre-Dame, de kerk van Marmade. Behalve rondkijken in de stad zelf, is het ook aan te raden een auto te huren om de landelijke omgeving te verkennen. Hier vindt u bijvoorbeeld veel tomatenplantages en rustige dorpjes. Houdt u meer van de natuur? Rijdt dan eens iets verder door naar het zuiden om de uitgestrekte bossen van Les Landes te bekijken. Door bij Sixt een auto te huren is het allemaal mogelijk!

bmw x5 man autumn
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Een auto huren in Marmande: niet duur

Aangezien we recentelijk in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's nog als een van de goedkoopste autoverhuurders tevoorschijn kwamen, hoeft u zich over de kosten alvast geen zorgen te maken. Vanzelfsprekend combineren we die goedkope autoverhuur ook met een uitstekende service. Zo zijn onze huurauto's nooit meer dan 6 maanden oud en worden ze altijd grondig schoongemaakt. Wilt u aanvullende accessoires zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje? Onze medewerkers regelen het zo voor u. We zijn dan ook niet voor niets uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van autoverhuur in heel Europa!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties