bmw 2series road autumn
Honfleur

Auto huren Honfleur – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in het pittoreske stadje Honfleur kan snel en gemakkelijk bij Sixt autoverhuur. Honfleur is een Franse havenstad waar u vele monumenten en artistiek erfgoed zult vinden. Niet voor niks staat Honfleur bekend als de stad van de kunstschilders. De ligging van de Honfleur vormt een goede uitvalsbasis om het omliggende Normandië te verkennen. Een auto huren in Honfleur is hierbij een uitstekende optie. U rijdt dan namelijk zo naar de prachtige uitmonding van de rivier de Seine, waar u kunt genieten van mooie vergezichten. Of toer op uw gemak naar de beroemde 'Brug van Normandië', de langste brug van Europa. Met een huurauto van Sixt bij de hand kunt u over de brug heen rijden in plaats van hem alleen van veraf te bekijken.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Honfleur

Het dichtstbijzijnde vliegveld bij Honfleur is Le Havre Octeville (LEH), vanwaar het nog 25 kilometer rijden is naar Honfleur. De grotere vliegvelden Paris Charles de Gaulle (CDG) en Paris Orly (ORY) liggen op zo'n 200 kilometer rijden van Honfleur af. Treinstation Trouville Deauville bevindt zich op 15 kilometer afstand van Honfleur. Het is mogelijk om na aankomst een auto te huren in Honfleur. De autoverhuurlocatie bevindt zich op 9173 Cours Jean de Vienne en vanaf daar rijdt u zo het centrum van Honfleur in. Achter de servicebalie staat van maandag tot en met zaterdag een van onze vriendelijke medewerkers voor u klaar. De locatie van Sixt autoverhuur in Honfleur is geopend van 9.00 tot 18.00 en is tussen 12.00 en 14.00 gesloten. Wel is het mogelijk om 24 uur per dag de huurauto weer in te leveren. 

bmw 2series road autumn
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Goedkope autoverhuur

In Honfleur zijn er verschillende typen auto's beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een wendbare stadsauto of een ruime gezinswagen, er is altijd een huurauto die bij uw wensen past. De auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, want veiligheid staat hoog in het vaandel. Om de weg in Normandië niet kwijt te raken, kunt u een navigatiesysteem bijboeken. Een auto huren kunt u doen door telefonisch te boeken, maar het is ook mogelijk om online op de website te reserveren. Tijdens het boeken ziet u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, zodat u de beste deal kunt uitkiezen.

 

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties