airport generic 3
Autoverhuur
Grenoble Luchthaven
information
Kaart

Grenoble Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Aeroport Grenoble Alpes Isere, 38590 Saint-Etienne-de-Saint-Geoirs

Openingstijden

MA:

08:00 - 14:00

VR:

10:00 - 17:00

ZA:

07:30 - 21:00

ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 3

Een auto huren op Grenoble Luchthaven bij Sixt

Gaat u dit jaar op vakantie naar het zuidoosten van Frankrijk? U kunt een auto huren op Autoverhuur Grenoble Airport om zowel de stad als het bergachtige landschap rond Grenoble te ontdekken. Bij Sixt kunt u een goede en betrouwbare auto huren. Door de centrale ligging van Autoverhuur Grenoble Luchthaven, bent u binnen korte tijd in de stad en ook de natuur.

Meer
car trip winter
Autoverhuur Grenoble Airport is een goed vertrekpunt

Grenoble is de hoofdstad van het Franse departement Isère. Een van de trekpleisters van deze stad is de Bastille, een tegen een bergwand liggende groep vestigingswerken. Door de ligging heeft u vanaf dit stukje geschiedenis een prachtig uitzicht over de stad en het bergachtige landschap. In de stad is een museum een bezoek waard. U vindt er een kleurrijke collectie schilderijen en overblijfselen uit de Romeinse, Griekse en Egyptische periode. Het archeologisch museum van Saint Laurent is ondergebracht in de Benedictijner kerk. De vondsten die tentoon worden gesteld, zijn gevonden in de stad.

winter car road mountains
Auto huren Grenoble Luchthaven is praktisch

De omgeving is echter te mooi om links te laten liggen. Met een betrouwbare huurauto van ons ontdekt u bergachtige dorpjes en rijdt u langs verlaten mijnen zoals de steenkolenmijn van La Mure. U kunt vooraf op zoek gaan naar onze goedkope autoverhuur via internet. Een auto huren op Grenoble Airport is praktisch omdat u binnen no-time zowel in de stad als de omgeving bent. De medewerkers van Sixt regelen alles: van de all-riskverzekeringen en borgsom tot navigatiesysteem, extra verzekering voor een tweede bestuurder en eventueel een kinderstoeltje voor uw huurauto.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 5.0 / 3   Beoordelingen

William H.

I have to say that the two guys working on the desk were excellent and the guy who served me was really cheery, efficient and just a nice person. Car was just as I ordered and was almost brand new. I have to say that I dread getting hire cars normally as it is often such a long wait and often with surly staff, but the people at Sixt Grenoble were really excellent.

Mikael B.

Seat Ibiza connect presque neuve avec le système apple car play, retrait rapide de la voiture et facilité d'accès à l'agence.