airport generic 3
airport generic 14
Autoverhuur

Grenoble Luchthaven

Grenoble Luchthaven

Grenoble Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroport Grenoble Alpes Isere, 38590 Saint-Etienne-de-Saint-Geoirs


Telefoon: +33-820007497

GDS-Code: GNB

Openingstijden

MA:

08:00 - 14:00

VR:

10:00 - 17:00

ZA:

07:30 - 21:00

ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Grenoble Luchthaven bij Sixt

Gaat u dit jaar op vakantie naar het zuidoosten van Frankrijk? U kunt een auto huren op Autoverhuur Grenoble Airport om zowel de stad als het bergachtige landschap rond Grenoble te ontdekken. Bij Sixt kunt u een goede en betrouwbare auto huren. Door de centrale ligging van Autoverhuur Grenoble Luchthaven, bent u binnen korte tijd in de stad en ook de natuur.

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Autoverhuur Grenoble Airport is een goed vertrekpunt

Grenoble is de hoofdstad van het Franse departement Isère. Een van de trekpleisters van deze stad is de Bastille, een tegen een bergwand liggende groep vestigingswerken. Door de ligging heeft u vanaf dit stukje geschiedenis een prachtig uitzicht over de stad en het bergachtige landschap. In de stad is een museum een bezoek waard. U vindt er een kleurrijke collectie schilderijen en overblijfselen uit de Romeinse, Griekse en Egyptische periode. Het archeologisch museum van Saint Laurent is ondergebracht in de Benedictijner kerk. De vondsten die tentoon worden gesteld, zijn gevonden in de stad.

winter car road mountains

Auto huren Grenoble Luchthaven is praktisch

De omgeving is echter te mooi om links te laten liggen. Met een betrouwbare huurauto van ons ontdekt u bergachtige dorpjes en rijdt u langs verlaten mijnen zoals de steenkolenmijn van La Mure. U kunt vooraf op zoek gaan naar onze goedkope autoverhuur via internet. Een auto huren op Grenoble Airport is praktisch omdat u binnen no-time zowel in de stad als de omgeving bent. De medewerkers van Sixt regelen alles: van de all-riskverzekeringen en borgsom tot navigatiesysteem, extra verzekering voor een tweede bestuurder en eventueel een kinderstoeltje voor uw huurauto.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.7 / 19   Beoordelingen

Dan J.

Grate service & car. Just lack of updates regarding snow tires & chains.

Christopher S.

Whilst the staff were extremely pleasant and helpful, the queue was very long. It was during half-term and whilst other car hire desks were empty the popularity of Sixt meant that there was a long time to wait for service.

There must be a way of predicting numbers of customers expected and then to adjust the staff numbers accordingly.

Otherwise - great staff, great car.

Harris M.

Cecile at the desk was fantastic. Quick getting a nice new car and had no issues throughout the week.