Canet-en-Roussillon

Canet-en-Roussillon AUTOVERHUUR

adres

33 avenue de la Mediterranée, 66140 Canet-en-Roussillon

GDS-Code: PGF

Openingstijden

MA - VR:

09:15 - 11:45

14:30 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Canet-en-Roussillon

Wat maakt Canet-en-Roussillion zo speciaal?

Handige locatie:

Onze SIXT vestiging is direct gelegen aan de grote weg.

Luxe vloot:

Eersteklas voertuigen van topmerken, zoals Mercedes en BMW.

Uitstekende klantenservice:

Vriendelijk en Engels sprekend personeel.

Betaalbare luxe:

Economy prijzen voor onze premium voertuigen en extra’s.

Autoverhuur Canet-en-Roussillion

Bij aankomst in Canet-en-Roussillion een auto huren is heel eenvoudig en voordelig met de service van SIXT. We hebben luxe en sportmodellen voor extra comfort of een mooie cabrio voor als het lekker weer is. Heb je een strakker budget, dan zijn de economy, compact en sedan categorieën een uitstekende optie om voor te gaan. Voor grote groepen of extra ruimte zijn de SUV’s, personenbusjes en bestelbusjes de keuze bij uitstek. Voor een zorgeloze trip bepaal je zelf welke extra’s je nodig hebt. Navigatie, kinderzitjes en een extra bestuurder behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Autoverhuur Canet-en-Roussillion

SIXT vestiging in Canet-en-Roussillion

Via onze Meet & Greet service in samenwerking met onze partner, vastgoedmakelaar Agence Sud Immobilier, maken we het zo eenvoudig mogelijk voor je. Een medewerker van SIXT zal op je wachten voor zowel het ophalen van het voertuig als het terugbrengen van het voertuig op basis van je reservering. Graag ontvangen we je emailadres en mobiele telefoonnummer voor een soepele overdracht van je huurauto. Voor je het weet rijd je al in je luxe voertuig naar je volgende bestemming. Snelle en klantvriendelijke service bij autoverhuur Canet-en-Roussillion is waar wij bekend om staan.

Ontdek Canet-en-Roussillion met jouw huurauto

Canet-en-Roussillion ligt in het zuidoostelijke puntje van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Het plaatselijke strand is 4 kilometer lang en mag je niet missen. In luxe en comfort rijd je door de adembenemende Pyreneeën. In de buurt ben je in je auto ook zo in het openluchtmuseum Le Villages de Pecheur en waaghalzen zijn aan het juiste adres bij Passion Verticale 66.