airport generic 31
Autoverhuur
Brive Luchthaven
information
Kaart

Brive Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Brive-Vallée de la Dordogne, 19600 Nespouls

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 12:00

14:00 - 18:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 31

Leer Frankrijk kennen met een huurauto van Sixt

Door een auto te huren op Brive Souillac Airport kunt u gemakkelijk vanuit uw vliegtuig overstappen op uw huurauto. Daarmee verkent u de omgeving van Brive-la-Gaillarde op uw eigen tempo en precies zoals u zelf wilt. U hoeft daarbij geen rekening te houden met anderen, maar u kunt zelf kiezen waar u naartoe gaat. Wij bieden u een service waar u 24 uur per dag een auto kunt ophalen en waar u ook 24 uur per dag de auto weer kunt retourneren.

Meer
car window rain road
Optimale service

U kunt een auto huren bij uw reisbureau, maar net zo gemakkelijk reserveert u een auto bij de autoverhuur op Brive Souillac Airport door gebruik te maken van de mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Zo bent u altijd verzekerd van een auto van maximaal een half jaar oud bij onze goedkope autoverhuur.

guy driving car
Meer voordelen

Om de omgeving van Brive La Gaillarde te leren kennen op uw eigen manier, bieden wij u tal van opties bij de autoverhuur in Brive Souillac Airport. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken. Ook kunt u een kinderzitje boeken wanneer u kiest voor een auto huren op Brive Souillac Airport. Op die manier kunt u altijd veilig rondrijden, ook als u met kleine kinderen op reis gaat. Bovendien bent u bij Sixt altijd all-risk verzekerd, ook als u een extra bestuurder opgeeft.