Auvergne

Huur een auto in Auvergne met SIXT

Genieten van natuur doe je nergens zoals in Auvergne. Hier word je omringd door bergen, bossen en zelfs vulkanen. Huur een auto in Auvergne om de omgeving op eigen houtje te verkennen. Je haalt jouw huurauto op bij een van onze centraal gelegen vestigingen. Zo vind je ons bijvoorbeeld op het Clermont-Ferrand Auvergne Airport (CFE) of op het centraal station van de stad. Hier staan onze Engelssprekende medewerkers 24/7 voor jou klaar en helpen ze jou zo jouw huurauto in, of dit nu een SUV of een Cabrio is; die keuze ligt bij jou.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Auvergne

Als ’s werelds meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten weten wij wat jij als klant nodig hebt wanneer je een auto bij ons huurt. Wij begrijpen dat jij een betaalbare auto van de beste kwaliteit wilt en dit is dan ook precies wat we je geven. Boek bij ons bijvoorbeeld een mooi Sportmodel of een premium Sedan voor zolang als je wilt. We bieden namelijk verschillende huurperiodes aan, waaronder weekendverhuur en wekelijksverhuur. Houd jij van een trip zonder zorgen? Kies er dan voor om een dekkingspakket bij te voegen.
 

SIXT diensten in Auvergne

Handige tips bij bezoek aan Auvergne

Baby- en kinderstoeltjes:

ook de kinderen gaan veilig mee de hort op tijdens jouw trip in Auvergne. Kies ervoor om baby- of kinderstoeltjes bij jouw huurauto te boeken.
 
 

One-way huur in Auvergne:

one-way verhuringen binnen Frankrijk zijn mogelijk tegen een toeslag. Bij verhuringen naar het buitenland komt hier nog een extra toeslag bovenop.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

het is in Frankrijk ook mogelijk om de auto van tevoren door middel van een prepaid-tarief te betalen.
 

Wat te doen in Auvergne

Auvergne is het gebied om prachtige wandelingen te maken. Bezoek bijvoorbeeld de Puy de Sancy voor adembenemende uitzichten. Ook de stad zelf is bewonderingswaardig. Vergeet tijdens jouw verblijf geen bezoek aan de Cathédrale Notre-Dame-de-l’Assomption en Basílica de Nuestra Señora del Puerto te brengen.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties