Levi/Hotel Spa

Levi/Hotel Spa AUTOVERHUUR

adres

Levintie 1590, 99130 Levi

GDS-Code: XGX

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Levi/Hotel Spa

Wat maakt Helsinki Herttoniemi Metro zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto geheel terug wanneer het jou uitkomt.

Klantenservice:

Onze collega’s verwelkomen je graag en spreken tevens Engels.

Handige locatie:

De vestiging is gelegen in het centrum, bij het metro station.

Betaalbare luxe:

Een auto huren hoeft niet duur te zijn en past in elk budget.

Helsinki Herttoniemi Metro Autoverhuur

Met genoeg te bewonderen in Helsinki, is een auto huren bij SIXT de ideale manier om op gemak rond te komen. Bij Helsinki Herttoniemi Metro Autoverhuur heb je de keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën van topkwaliteit. Er is voor elk budget en elke type reiziger een huurauto. Rijd door de straten van de stad in bijvoorbeeld een Sedan, SUV, personenbusje, compact en nog veel meer! Maak jouw boeking compleet met boekbare extra’s zoals een kinderzitje, navigatiesysteem of extra dekking. Met SIXT hoef je, je geen zorgen te maken over bustijden en vertraagde treinen.

Helsinki Herttoniemi Metro Autoverhuur

SIXT vestiging op Helsinki Herttoniemi Metro

Je vindt onze vestiging in het stadscentrum, een ideaal begin van jouw verblijf in Helsinki. Vanaf het metro station kan je een taxi nemen naar Helsinki Herttoniemi Metro Autoverhuur. Onze vriendelijke medewerkers zullen de taxi kosten voor je vergoeden. Boek jouw huurauto vooraf online en we zetten het voertuig voor je klaar zodat je snel de stad kan verkennen. Breng de huurauto ook buiten openingstijden terug aan het einde van je huurovereenkomst. Parkeer het voertuig op één van de Veho parkeerplekken. Het sleutelkastje vind je naast de ingang op de Suuntajankatu straat.

Ontdek Helsinki met jouw huurauto

Huur een auto bij SIXT en rijd langs de kust voor een ontspannen roadtrip. Of rijd naar de prachtige Tuusulanjarvi-meren die ten noorden van de stad liggen. Bezoek één van de vele nationale parken en geniet van de Finse natuur. Ontspan in één van de vele sauna’s die de stad te bieden heeft. Bezoek ook het bijzondere Suomenlinna forteiland, je geniet hier van de natuur en de rijke geschiedenis.