airport generic 27
Kuusamo Luchthaven

Kuusamo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentokentäntie 11, 93600 Kuusamo

GDS-Code: KAO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 24:00

Vakanties:

07:30 - 24:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kuusamo Luchthaven

EEN AUTO HUREN OP Kuusamo Luchthaven

U bent in Kuusamo aangekomen en wilt zo snel mogelijk van alle geneugten van de stad genieten. Dit is mogelijk met want bij Sixt kunt u een auto huren bij Kuusamo luchthaven. Sixt staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de goede service die we keer op keer leveren om de klanten zo tevreden mogelijk te houden. Een voordeel van autoverhuur bij ons is dat u niet alleen in Nederland, maar wereldwijd een huurauto kunt nemen. Ook bieden wij speciale services aan. Wanneer u van te voren een afspraak maakt, regelt Sixt autoverhuur voor u dat de auto voor u klaar staat bij de luchthaven . Hiervoor hoeft u alleen maar contact op te nemen met de vestiging aldaar. We zijn altijd bereikbaar. Zelfs tijdens de feestdagen!

airport generic 27
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Goedkoop auto huren bij Kuusamo Luchthaven

De Kuusamo luchthaven is ongeveer zes kilometer van de stad verwijderd. Het vestigt zich in het noordoosten. Daarom is een huurauto ideaal, zodat u dat stuk naar de stad al niet met het openbaar vervoer hoeft te reizen! Er is een brede categorie aan voertuigen voor u beschikbaar. Zoals een sportauto, een dieselauto en u kunt zelfs een busje huren. Daarnaast zijn er ook nog opties mogelijk zoals een babyzitje of winterbanden. Overigens kunt u geen specifiek voertuig kiezen, maar alleen een categorie.

car window rain road

Betrouwbaarheid is het kernwoord bij een auto huren bij Kuusamo Luchthaven

Een leuke plek om te bezoeken is de kerk van Kuusamo. Dit is pittoresk klein kerkje die al in 1951 is gebouwd. Een auto huren en u bent er zo! Bij ons weet u zeker dat u met een betrouwbaar bedrijf van doen hebt. We staan al heel lang bekend om onze goede service die overal ter wereld plaatsvindt, met kwalitatief goede huurauto’s tegen een relatief lage prijs bij Kuusamo Luchthaven.