kuusamo city content
Kuusamo

Auto huren Kuusamo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto geeft meerwaarde aan elk verblijf, of het nu om een ontspannen vakantie gaat of om een zakelijk tripje. Autoverhuur in Kuusamo beschikt over diverse soorten auto's. Rijdt u straks rond in een sportauto of gaat u toch voor die luxe wagen? De auto's van Sixt zijn uitstekend onderhouden.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Kuusamo

Wanneer u voor Sixt autoverhuur kiest, geeft u eenvoudig uw favoriete categorie aan. Een specifieke auto wordt niet gegarandeerd, maar u krijgt altijd een model dat valt binnen de aangegeven groep. Doordat de auto's van Sixt relatief jong zijn en uitstekend onderhouden, kunt u heel ontspannen op stap. Goedkoop een auto huren in Kuusamo is bij ons vanzelfsprekend. Wij stellen scherpe prijzen en staan tegelijkertijd in voor kwaliteit. Onze auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en worden goed onderhouden. Een auto huren betekent dat u op eigen gelegenheid door de stad en haar omgeving kunt trekken en niet langer afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Dat is ideaal, want het openbaar vervoer komt in Kuusamo maar op beperkte tijden en plaatsen.

kuusamo city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Met een huurauto Kuusamo ontdekken

Het Finse Kuusamo heeft een oppervlakte van meer dan 5000 km2 maar telt slechts een kleine 20.000 inwoners. Het wintersportcentrum Ruka heeft deze gemeente op de kaart gezet in heel Scandinavië. Hier begint sinds 2002 ieder jaar de strijd om de wereldbeker in de Noordse combinatie en het schansspringen. Behalve dit sportcentrum is Kiutakongas Rapids bijna een must voor de bezoeker die over een auto beschikt. Dit natuurpark kent schitterende stroomversnellingen waar prachtige foto's zijn te schieten. De heerlijke schone lucht zorgt ervoor dat ook zeer kieskeurige mossen zich hier echt thuis voelen.

tipp city

De omgeving van Kuusamo

Natuurlijk kunt u in de omgeving van Kuusamo genieten van het uitgestrekte Finse landschap waar u zich bijna alleen op de wereld kunt wanen. Ieder seizoen brengt nieuwe verrassingen en uitdagingen in deze bijzondere wereld. Wilt u na al die avonturen iets heel anders doen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon even gaan winkelen in Shopping Center Kumpare of een bijzondere snack gaan eten bij Rukapelvelu. Een huurauto in Kuusamo brengt al deze zaken dichtbij. Bij het grootste deel van de auto's is een navigatiesysteem geïntegreerd. Wanneer dit niet zo is, dan kunt u uiteraard voor de optie van een navigatie kiezen. Graag tot ziens bij onze autoverhuur in dit mooie stukje van Finland!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties