airport generic 24
Joensuu Luchthaven

Joensuu Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentoasemantie 30, 80140 Joensuu

GDS-Code: JOE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 17:30

ZA:

08:00 - 18:00

ZO:

12:00 - 15:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Joensuu Luchthaven

Een auto huren op Joensuu Luchthaven

Joensuu Luchthaven is een ideale locatie om goedkoop een auto te huren als u de universiteits- en industriestad Joensuu in het oosten van Finland bezoekt. Sixt heeft hier een uitgebreid wagenpark variërend van SUV's tot aan sportieve cabrio's, zodat er altijd een geschikte auto voor u klaarstaat als uw vliegtuig landt. Zo kunt u de stad en de prachtige omgeving op uw gemak tijdens uw vakantie bekijken, of u bent snel ter plekke als u de stad om zakelijke redenen bezoekt. De luchthaven ligt op elf kilometer van de stad, dus u bent altijd snel op uw bestemming. Bovendien zijn al onze huurauto's zeer betaalbaar, dus om goedkoop een auto te huren is Joensuu Luchthaven het ideale startpunt voor uw reis in het oosten van Finland.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Sixt Autoverhuur: snel en eenvoudig

Een auto huren bij Joensuu Luchthaven is snel en eenvoudig geregeld. Via de website boekt u uw auto, u stapt in het vliegtuig en wanneer u landt zorgt ons team op Joensuu Luchthaven dat er een auto voor u klaarstaat, zodat u meteen kunt doorreizen. Helaas is het niet mogelijk om een specifieke huurauto te huren, wel kan Sixt de voertuigcategorie van uw keuze garanderen. Desgewenst leveren we extra's, zoals navigatie, een kinderzitje of winterbanden. U kunt de auto eventueel buiten de openingstijden ophalen of terugbrengen.

guy driving car

Onbezorgd op weg met Sixt Autoverhuur

De medewerkers van onze autoverhuur op Joensuu Luchthaven zorgen ervoor dat u onbezorgd op weg kunt in de omgeving van Joensuu. Zo kunt u op uw gemak genieten van bezienswaardigheden zoals het Carelicum, een museum waar u alles over de geschiedenis van Joensuu kunt ontdekken, of kunt u in de culturele wijk Taitokorttelli terecht bij tal van winkeltjes waar ambachtelijke producten worden verkocht.