Mercedes Benz B Klasse 1 2
Zwickau

Auto huren in Zwickau: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT is de perfecte keuze voor autoverhuur in Zwickau. U treft in ons verhuurstation een brede selectie aan auto's en stationwagens. Een busje huren behoort ook tot de mogelijkheden, voor als u met een grotere groep reist of veel spullen moet vervoeren. Bij diverse huurauto's zijn alle kilometers en winterbanden inbegrepen en soms ook het navigatiesysteem. U geniet hierdoor van een optimale rijervaring.

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak, voordeel en comfort van een auto huren in Zwickau

U rijdt bij Sixt autoverhuur in een comfortabele auto van nog geen zes maanden oud. Een specifiek automodel kunnen wij niet garanderen, een bepaalde voertuigcategorie wel. Er worden vele bekende merken verhuurd. Van VW, Ford, BMW en Citroën tot Skoda, Mercedes en Jaguar. Net wat uw smaak is en wat voor budget u beschikbaar heeft. U boekt eenvoudig vooraf een huurauto Zwickau met uw tablet, smartphone of smartwatch. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen bij ons verhuurkantoor in deze stad in de Duitse deelstaat Saksen. U vindt onze autoverhuur in het centrum gemakkelijk, als u vanaf de snelwegen A4 en A72 komt. Vanaf het centraal station van Zwickau is het ook niet ver.

Mercedes Benz B Klasse 1 2
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Flexibele ophaal- en retourneertijden en handige extra's

Met een auto huren bent u flexibel en vrij om Zwickau en omgeving te verkennen. U bent even flexibel in het ophalen en weer inleveren van uw gehuurde auto. Ons verhuurkantoor heeft ruime openingstijden, maar de auto of het busje kan 24 uur per dag worden opgehaald en geretourneerd. Om het maximale uit uw verblijf in Zwickau te halen, kunt u allerlei extra's in uw huurovereenkomst laten opnemen. Denk aan een kinderzitje, bescherming voor alle inzittenden of navigatie, indien dit niet al standaard is opgenomen. Meestal is Bluetooth gratis beschikbaar.

driving trip navi

Met autoverhuur in Zwickau haalt u het maximale uit uw verblijf

U kunt door onze prijsvergelijking goedkoop een auto huren in Zwickau. De voormalige Oost-Duitse stad is het hart van de auto-industrie in de regio. De overbekende Trabant is hier gefabriceerd. U vindt hier ook het August Horch Museum, dat gevestigd is in een voormalige Audi-fabriek. Het museum staat vol met klassieke voertuigen. Een huurauto in Zwickau stelt u in staat om een van de langste toeristische autoroutes te volgen van Zwickau naar de historische stad Dresden. De schilderachtige weg doorkruist het Ertsgebergte en u kunt onderweg tevens de mijnbouw leren kennen. Maak al auto rijdend ook een stop bij het Robert Schumann Haus, een museum dat zich in het geboortehuis van de gelijknamige componist bevindt. Wat uw reisplannen in dit deel van Duitsland ook zijn, u rijdt altijd in een eersteklas auto van Sixt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties