airport generic 19
Usedom Heringsdorf Luchthaven

Usedom Heringsdorf Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Am Flughafen, 17419 Zirchow

GDS-Code: HDF

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Usedom Heringsdorf Luchthaven

Een auto huren bij Usedom Heringsdorf Luchthaven

Bent u van plan het prachtige eiland Usedom te bezoeken? Een uitstekende keus! Om uw verblijf in Duitsland nog aantrekkelijker te maken, kunt u een auto huren bij Sixt autoverhuur. Had u al een type huurauto in gedachten? U kunt bijvoorbeeld een sportauto, een luxe auto of een busje huren, misschien wel een VW, een BMW of een ander merk uit ons grote assortiment. Maar welke huurauto u ook neemt, de kwaliteit is altijd goed, de service goedkoop / snel en voordelig. Wist u bijvoorbeeld dat geen enkele auto van Sixt autoverhuur Usedom Heringsdorf Luchthaven ouder is dan zes maanden?

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur Usedom Heringsdorf Luchthaven , waar een auto huren nog nooit zo gemakkelijk was

Door een auto te huren bij Usedom Heringsdorf Luchthaven maakt u het uzelf gemakkelijk. Als u graag iemand persoonlijk spreekt, kunt u bellen met Sixt autoverhuur, maar net zo eenvoudig reserveert u een auto via de website of via de app op uw smartphone of tablet. Als u dat wilt, zijn er vele extra's mogelijk, zoals een automaat of navigatie. Dus zelfs eindeloos rondjes rijden in Zirchow of langdurig zoeken naar dat ene prachtige binnenmeer blijft u bespaard!

tipp city

Een auto huren brengt u verder

Als u besloten heeft een auto te huren bij Usedom Heringsdorf Luchthaven, kunt u heen waar u wilt. U kunt van en naar de stad Heringsdorf en zit niet vast aan het openbaar vervoer. Rijd door de heuvels, door de bossen of bezoek de prachtige binnenmeren die Usedom u biedt. U kunt heerlijk relaxen in een van de Oostzee baden of een bezoekje brengen aan de mooie centraal gelegen stad Zirchow. Heeft u uw auto gehuurd bij deze goedkope autoverhuur? Dan is de weg voor u vrij!