Wismar

Auto huren in Wismar in Duitsland

Wie naar Wismar In Duitsland reist huurt een auto bij SIXT. Dat is bijzonder comfortabel en eenvoudig. De SIXT huurauto’s in Wismar vind je aan de Finkerskoppel 3, vlakbij de snelweg L12 en de Vierreggenhöfer Teich in het zuiden van de stad. Hier kun je huurauto’s voor zowel zakelijk als vakantie gebruik huren. En of je nu alleen reist of met je gezin, de auto’s zijn altijd nieuw en voordelig geprijsd. Kies bijvoorbeeld uit een van de vele sedans, een stevige SUV of een andere handige optie. De huurauto’s bij SIXT in Wismar zijn altijd goed en op jouw reis aangepast. SIXT wenst jou een aangename reis.

ALLE SIXT LOCATIES

Diverse diensten in Wismar

Wie bij SIXT in Wismar een auto huurt merkt dat SIXT meerdere categorieën heeft om huurauto’s te verkrijgen. Ook een afwisselend aanbod in huurperiodes. Bijvoorbeeld een leuke gezinssedan voor een hele week of een ruime SUV voor een paar dagen. En je kiest natuurlijk uit een van de vele extra’s bij SIXT in Wismar, zoals navigatie, een extra chauffeur of uit diverse veilige kinderstoelen. Wil je een upgrade regelen dan kan dat zeker en ook ophalen en retourneren van de auto gaat zeer eenvoudig. Boek dus snel een auto in Wismar, dan ben je al vertrokken.

Diverse diensten in Wismar

Handige tips bij een bezoek aan Wismar

Een auto huren onder 25 jaar in Wismar:

Een bestuurder kan vanaf 18 jaar een auto huren. Een rijbewijs van minimaal 1 jaar hebben is een vereiste.

Huurauto’s in Wismar zijn flexibel:

Je kunt makkelijk de auto’s naderhand betalen en ook kosteloos annuleren als je wilt.

Huur een auto zonder creditcard:

In Wismar geldt dat als de voorwaarden kloppen en er genoeg geld op de rekening staat kan je een auto huren.

Wat te doen in Wismar?

Ga je naar Wismar in Duitsland dan tref je een zeer vrolijke en aangename stad. Er valt hier van alles te zien. Mooie kerken bijvoorbeeld, zoals de beroemde Nicolaikirche of de St.Georgen kerk. Maar in Wismar en omgeving kun je ook eindeloos wandelen en mooie tochten maken. Ga zeker naar de oude Hansa haven, die ook in jouw SIXT huurauto makkelijk te bereiken is.

Tips voor Wismar in de winter

De historische havenstad Wismar in de winter is een magisch sprookje. Zeker als het voor langlaufers heeft gesneeuwd. Een tocht door de haven en de oude stad zal je niet snel vergeten. Dan ligt de marktplaats met zijn beroemde monumenten en gebouwen er geweldig bij. Maar ook het panorama vanaf de heuvels rondom de stad is onvergetelijk. En met je huurauto heel makkelijk te bereiken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties