Siegburg

Siegburg AUTOVERHUUR

adres

Mahrstr. 6, 53721 Siegburg

GDS-Code: ZPY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

09:00 - 11:00

Vakanties:

09:00 - 11:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Siegburg zo speciaal?

De vloot:

Premium modellen van onder andere Audi, BMW en Mercedes-Benz.

Flexibel terugbrengen:

Parkeer je auto en deponeer de sleutel in de doos.

Klantenservice:

Vriendelijk, Engels sprekend personeel helpt je graag.

Scherpe prijzen:

Ervaar eersteklas voertuigen voor een economy prijs.

Siegburg auto huren

Laat niets aan het toeval over door in de SIXT vestiging Siegburg een auto te huren. Voor iedereen hebben we een voertuig die bij je wensen past. Families en groepen kunnen gebruik maken van onze SUV’s en personenbusjes. Minder ruimte nodig? Dan zijn onze compact, economy en sedan opties een goed idee. Voor een mooie ervaring op de weg hebben we ook cabrio’s, luxe en sportmodellen. Maak je mobiliteitspakket af met de benodigde extra’s. We hebben onder andere kinderzitjes, navigatie, een extra bestuurder en aanvullende dekking als aanvulling voor je trip.

 

Siegburg auto huren

SIXT vestiging in Siegburg

Met de trein is onze vestiging snel en eenvoudig te bereiken. Je stapt uit op het station Bonn/Siegburg midden in het centrum van Siegburg. Je kunt onze SIXT vestiging bij het trein station bijna niet missen. Met de auto rijd je over de A560 en neem je de afrit Sankt Augustin. Vervolg je weg richting Siegburg, totdat je bij een rotonde aankomt. Neem de derde afrit en rijd vervolgens richting het trein station. Bij de volgende rotonde neem je de eerste afrit. Sla vervolgens direct linksaf na de onderdoorgang. Je bent aangekomen bij onze SIXT vestiging.

Ontdek Siegburg met jouw huurauto

Het centrum van Siegburg heeft een sfeervol middeleeuws karakter. De Benedictijner Abdij van St. Michael is zeker een bezoekje waard en ligt bovenop een heuvel. Ook een bezoekje aan de Wochenmarkt en het Stadsmuseum zijn leuk. Door bij SIXT Siegburg een auto te huren rijd je bovendien zo naar Bonn en Keulen. Siegburg is een mooie uitvalsbasis precies tussen deze twee steden in.