Oranienburg

Oranienburg AUTOVERHUUR

adres

Saarlandstr. 33, 16515 Oranienburg

GDS-Code: BER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Oranienburg zo speciaal?

De vloot:

Ervaar het comfort van onze premium modellen van Duitse topmerken.

Klantenservice:

Kosteloos annuleren als je ervoor kiest om later te betalen.

Flexibele openingstijden:

24-uurs service voor het terugbrengen van je auto.

Scherpgeprijsd:

Geniet van eersteklas mobiliteitsservice tegen scherpe prijzen.

Oranienburg auto huren

Geniet nog meer van je trip door in de SIXT vestiging in Oranienburg een auto te huren. Onze premium SUV’s, personenbusjes en bestelbusjes geven je alle ruimte die je nodig hebt. De compact, economy en sedan categorieën zijn extra voordelig. Ga je voor een trip in stijl, bekijk dan zeker ook onze cabrio’s, luxe en sportmodellen. Je kinderen zijn veilig in onze kinderzitjes. Met navigatie vind je altijd eenvoudig de weg. Als je voor een extra bestuurder boekt heb je meer flexibiliteit en kan je de rijtijd delen. Sluit extra dekking af voor een zorgeloze trip.

 

Oranienburg auto huren

SIXT vestiging Oranienburg

Vanaf de A24/A10/A114 neem je de afrit Birkenwerder. Daarna sla je af in de richting van Oranienburg. Ga rechtdoor bij het verkeerspunt Borgsdorf. Blijf recht doorgaan tot de rotonde in Oranienburg. Neem de eerste afslag richting de Saarlandstrasse. Onze SIXT vestiging is gelegen op 500 meter van de rotonde aan je rechterhand. Aan het einde van de huurperiode breng je jouw auto weer terug naar onze vestiging op de Saarlandstrasse 33 in Oranienburg. Buiten openingstijden breng je de auto naar de overkant van de weg op de Robert-Koch-Str. 56. Graag de sleutel deponeren in de SIXT sleuteldoos.

Ontdek Oranienburg met jouw huurauto

De bekendste plek van Oranienburg is het concentratiekamp Sachsenhausen. Aan de rand van het kamp is een museum waar je meer kan leren over dit kamp. Door in Oranienburg een auto te huren kan je vele kanten op. Breng ook een bezoek aan Schloss Oranienburg. Met kinderen is het leuk om een dagje naar Tier-, Freizeit- und Saurierpark Germendorf te gaan.