airport generic 26
airport generic 11
Autoverhuur
München Luchthaven
München Luchthaven

München Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Terminalstr. Mitte/MWZ, 85356 München

Openingstijden

MA - ZO:

05:30 - 24:00

Vakanties:

05:30 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Handig en eenvoudig een auto huren op München Airport (MUC)

München is als Beierse hoofdstad een populaire bestemming voor zowel toeristen als zakenmensen. Ook is het een grote stad, waardoor een auto tot uw beschikking zeker van pas zal komen. Meteen na aankomst op München Airport is een auto huren van Sixt gelukkig al mogelijk! U vindt ons tussen Terminal 1 en Terminal 2, vlakbij het vertrekpunt van de S-Bahn. Buiten openingstijden uw huurauto inleveren of ophalen is geen enkel probleem. Het is ook mogelijk om uw voertuigkeuze per iPhone door te geven.

airport generic 26
Meer
business trip
Autoverhuur op München Airport: vooral veel gemak

Als vakantieganger zult u merken dat een auto huren in München veel gemak brengt. De belangrijkste toeristische attracties zijn namelijk de imponerende paleizen van de voormalige Beierse vorsten. Veel van deze paleizen liggen niet in het centrum van de stad, maar juist iets daarbuiten. Verder staat de hoofdstad van de deelstaat natuurlijk bekend als een van de belangrijkste economische centra van Duitsland. Als zakenman zal een huurauto het bezoeken van de grote bedrijven of belangrijke beurzen natuurlijk ook heel wat gemakkelijker maken.

car trip winter
Een auto huren om Beieren te zien

Autoverhuur van Sixt is tenslotte ook bijzonder aantrekkelijk voor hen die het schitterende Beieren van dichtbij willen meemaken. Niet ver naar het zuiden van de stad bevinden zich namelijk de besneeuwde bergtoppen van de Duitse Alpen. De fraaie kastelen van het Beierse Woud verdienen ook een bezoek, zeker omdat ze zo vanaf München Airport te bereiken zijn. Ook zijn er nog de talrijke schilderachtige middeleeuwse stadjes. Kortom, met een auto tot uw beschikking is het ontdekken van Beieren een waar genot.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 478   Beoordelingen

Ethan Z.

员工友好亲切,当然他们从多角度试图让顾客购买保险,或加钱升级车型升级服务等。当你明确表示拒绝然后跳过这些套路以后,一切就变得顺利了。车型得到了免费升级,并且在预定时间之前提到了车。很方便。

Nathan S.

I have used Sixt at Munich Airport for a number of years now and it still puts a smile on my face every time I walk past the ques waiting at the other car rental company’s! Fast friendly service very informative about each rental agreement and well kept modern cars on offer. Couldn’t recommend them enough.

José Luis de Grado R.

Vehiculo nuevo de categoria superior y tracción integral, que nos permitió realizar un excelente viaje con unas condiciones muy adversas de la carretera (nieve)