airport generic 26
airport generic 11
Autoverhuur

München Luchthaven

München Luchthaven

München Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminalstr. Mitte/MWZ, 85356 München


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: MUC

Openingstijden

MA - ZO:

05:30 - 24:00

Vakanties:

05:30 - 24:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Handig en eenvoudig een auto huren op München Airport (MUC)

München is als Beierse hoofdstad een populaire bestemming voor zowel toeristen als zakenmensen. Ook is het een grote stad, waardoor een auto tot uw beschikking zeker van pas zal komen. Meteen na aankomst op München Airport is een auto huren van Sixt gelukkig al mogelijk! U vindt ons tussen Terminal 1 en Terminal 2, vlakbij het vertrekpunt van de S-Bahn. Buiten openingstijden uw huurauto inleveren of ophalen is geen enkel probleem. Het is ook mogelijk om uw voertuigkeuze per iPhone door te geven.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
business trip

Autoverhuur op München Airport: vooral veel gemak

Als vakantieganger zult u merken dat een auto huren in München veel gemak brengt. De belangrijkste toeristische attracties zijn namelijk de imponerende paleizen van de voormalige Beierse vorsten. Veel van deze paleizen liggen niet in het centrum van de stad, maar juist iets daarbuiten. Verder staat de hoofdstad van de deelstaat natuurlijk bekend als een van de belangrijkste economische centra van Duitsland. Als zakenman zal een huurauto het bezoeken van de grote bedrijven of belangrijke beurzen natuurlijk ook heel wat gemakkelijker maken.

car trip winter

Een auto huren om Beieren te zien

Autoverhuur van Sixt is tenslotte ook bijzonder aantrekkelijk voor hen die het schitterende Beieren van dichtbij willen meemaken. Niet ver naar het zuiden van de stad bevinden zich namelijk de besneeuwde bergtoppen van de Duitse Alpen. De fraaie kastelen van het Beierse Woud verdienen ook een bezoek, zeker omdat ze zo vanaf München Airport te bereiken zijn. Ook zijn er nog de talrijke schilderachtige middeleeuwse stadjes. Kortom, met een auto tot uw beschikking is het ontdekken van Beieren een waar genot.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 1445   Beoordelingen

Fabian T.

Etwas unorganisiert

 

(Translated by Google)

Somewhat disorganized

Michael F.

Excellent Diamond Lane experience renting a G500! Fast counter service. Clean and as expected condition of vehicle. Super easy return too! Loved being able to specify exact model with G500! Will be back soon!

Markus G.

Bislang sehr gute Erfahrungen mit dieser Station gemacht. Freundliche Mitarbeiter und in der Regel hervorragende Fahrzeugauswahl inkl. kostenloser Upgrades. Lediglich die Wartezeit am Schalter könnte manchmal etwas kürzer sein. Seit Platinum-Status aber auch deutlich verbessert!

 

(Translated by Google)

So far very good experiences with this station. Friendly staff and usually excellent vehicle selection including free upgrades. Only the waiting time at the counter could sometimes be a bit shorter. Since Platinum status but also significantly improved!