airport generic 26
airport generic 11
Autoverhuur
München Luchthaven
München Luchthaven

München Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Terminalstr. Mitte/MWZ, 85356 München

Openingstijden

MA - ZO:

05:30 - 24:00

Vakanties:

05:30 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Handig en eenvoudig een auto huren op München Airport (MUC)

München is als Beierse hoofdstad een populaire bestemming voor zowel toeristen als zakenmensen. Ook is het een grote stad, waardoor een auto tot uw beschikking zeker van pas zal komen. Meteen na aankomst op München Airport is een auto huren van Sixt gelukkig al mogelijk! U vindt ons tussen Terminal 1 en Terminal 2, vlakbij het vertrekpunt van de S-Bahn. Buiten openingstijden uw huurauto inleveren of ophalen is geen enkel probleem. Het is ook mogelijk om uw voertuigkeuze per iPhone door te geven.

airport generic 26
Meer
business trip
Autoverhuur op München Airport: vooral veel gemak

Als vakantieganger zult u merken dat een auto huren in München veel gemak brengt. De belangrijkste toeristische attracties zijn namelijk de imponerende paleizen van de voormalige Beierse vorsten. Veel van deze paleizen liggen niet in het centrum van de stad, maar juist iets daarbuiten. Verder staat de hoofdstad van de deelstaat natuurlijk bekend als een van de belangrijkste economische centra van Duitsland. Als zakenman zal een huurauto het bezoeken van de grote bedrijven of belangrijke beurzen natuurlijk ook heel wat gemakkelijker maken.

car trip winter
Een auto huren om Beieren te zien

Autoverhuur van Sixt is tenslotte ook bijzonder aantrekkelijk voor hen die het schitterende Beieren van dichtbij willen meemaken. Niet ver naar het zuiden van de stad bevinden zich namelijk de besneeuwde bergtoppen van de Duitse Alpen. De fraaie kastelen van het Beierse Woud verdienen ook een bezoek, zeker omdat ze zo vanaf München Airport te bereiken zijn. Ook zijn er nog de talrijke schilderachtige middeleeuwse stadjes. Kortom, met een auto tot uw beschikking is het ontdekken van Beieren een waar genot.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 503   Beoordelingen

Mikko J.

Rental price was eventually 514 euro although in the reservation it was estimated about 240 euro. I made a reservation for an Opel Astra wagon (or similar) but the officer at the desk started to offer me an Audi A6 without saying nothing about the price! When I said that an A6 is very far from an Astra and I don't want to pay extra costs, I finally got an Opel Grandland X... So obviously it doesn't matter at all what you reserve; you just get whatever is available. Also in the final invoice there was an item of "Sonderreinigung" for 30 EUR ever though the vehicle was returned in very normal condition.

armen s.

Моя самая любимая компания по прокату авто, очень понравилась обслуживание и качество услуг.

a t.

当日予約したので少しお高い車しか残っていませんでしたが 乗り心地最高で良かったです☺︎ とても対応が良くスムーズに借りられました。