airport generic 21
Mannheim Luchthaven

Mannheim Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Seckenheimer Landstr. 170, 68163 Mannheim

GDS-Code: MHG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mannheim Luchthaven

Direct een auto huren bij Mannheim Luchthaven

Het vrije gevoel van een huurauto die al bij de landing klaarstaat, geeft uw reis direct een goede start. Bij Autoverhuur Mannheim Luchthaven (MHG) wachten professionele medewerkers van Sixt u op. Elke dag van de week kunt u bij hen terecht en voor u het weet bent u op weg in een heerlijke auto, stationwagen of SUV.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Professionele benadering bij Autoverhuur Mannheim Luchthaven

Bij het reserveren aan de balie zijn onze medewerkers graag behulpzaam. Zij helpen u met het kiezen van het juiste model en denken ook aan de benodigde opties. Wilt u liever vooraf uw auto alvast reserveren, dan kan dat natuurlijk ook. Onze goedkope autoverhuur bereikt u via deze website. Ook kunt u telefonisch reserveren op nummer: 023-5698656. Een auto huren bij Mannheim Luchthaven kunt u zo luxe maken als u maar wilt. Zo zijn er tal van extra's die het rijden in een huurauto nog prettiger maken. Een navigatiesysteem, een fijne radio, een baby zitje en kinderzitje; het rijden door Mannheim wordt een plezierige belevenis. Bezoekt u deze mooie Duitse stad in de winter, dan kunt u rekenen op winterbanden en loopt u in de sneeuw weinig risico door een stevige sneeuwketting aan boord.

girl passenger mirror car

Een auto huren en rondkijken

Een auto huren bij Mannheim Luchthaven kan zeer goedkoop. Maar Sixt wens u ook een verblijf vol leuke uitstapjes toe. Mannheim is een prachtige stad met een lange bewogen geschiedenis. Het Oude Raadhuis, de St. Sebastiaanskerk en de neobarokke watertoren, zijn kenmerkende gebouwen in de stad. Verbaas u ook over het oude centrum dat helemaal is aangelegd in het Quadrate schaakbordpatroon. Neemt u graag een kijkje in de omgeving, kies dan weg 656. Hierover is een ritje naar Heidelberg zo gemaakt!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.1 / 19 Beoordelingen

Gicu. H.

можно взять машину у вас и оставить в брусели?

D.

Reibungslos und unkompliziert

Leuchtturm T.

Frau Busch macht unmögliches möglich!

Da wir sehr kurzfristig ein Fahrzeug von Mannheim nach Mühlhausen an der Ruhr benötigten. Musste uns zunächst mitgeteilt werde, dass aktuell keines verfügbar war.

Nachdem wir persönlich von Frau Busch angerufen wurden und unser Anliegen schildern konnten. Wichtiger Termin.

Rief uns Frau Busch von der Niederlassung MA-Neckerau, nach kurzer Zeit zurück. Es wurde ein Fahrzeug zugefahren und wir konnten es pünktlich am Flughafen in MA entgegen nehmen.

Vielen Dank dafür, wir freuen uns schon auf das nächste Mal!