airport generic 21
airport generic 11
Autoverhuur

Mannheim Luchthaven

Mannheim Luchthaven

Mannheim Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Seckenheimer Landstr. 170, 68163 Mannheim


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: MHG

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Direct een auto huren bij Mannheim Luchthaven

Het vrije gevoel van een huurauto die al bij de landing klaarstaat, geeft uw reis direct een goede start. Bij Autoverhuur Mannheim Luchthaven (MHG) wachten professionele medewerkers van Sixt u op. Elke dag van de week kunt u bij hen terecht en voor u het weet bent u op weg in een heerlijke auto, stationwagen of SUV.

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter
Professionele benadering bij Autoverhuur Mannheim Luchthaven

Bij het reserveren aan de balie zijn onze medewerkers graag behulpzaam. Zij helpen u met het kiezen van het juiste model en denken ook aan de benodigde opties. Wilt u liever vooraf uw auto alvast reserveren, dan kan dat natuurlijk ook. Onze goedkope autoverhuur bereikt u via deze website. Ook kunt u telefonisch reserveren op nummer: 023-5698656. Een auto huren bij Mannheim Luchthaven kunt u zo luxe maken als u maar wilt. Zo zijn er tal van extra's die het rijden in een huurauto nog prettiger maken. Een navigatiesysteem, een fijne radio, een baby zitje en kinderzitje; het rijden door Mannheim wordt een plezierige belevenis. Bezoekt u deze mooie Duitse stad in de winter, dan kunt u rekenen op winterbanden en loopt u in de sneeuw weinig risico door een stevige sneeuwketting aan boord.

girl passenger mirror car
Een auto huren en rondkijken

Een auto huren bij Mannheim Luchthaven kan zeer goedkoop. Maar Sixt wens u ook een verblijf vol leuke uitstapjes toe. Mannheim is een prachtige stad met een lange bewogen geschiedenis. Het Oude Raadhuis, de St. Sebastiaanskerk en de neobarokke watertoren, zijn kenmerkende gebouwen in de stad. Verbaas u ook over het oude centrum dat helemaal is aangelegd in het Quadrate schaakbordpatroon. Neemt u graag een kijkje in de omgeving, kies dan weg 656. Hierover is een ritje naar Heidelberg zo gemaakt!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 1.6 / 5   Beoordelingen

Holger W.

Die Fahrzeugübergabe lief ohne Kontrolle ab. Auch kein Hinweis, dass der Schlüssel bei Rückgabe einfach in den Briefkasten geworfen wird. Preislich sehr zufrieden. Würde wieder dort mieten.

 

(Translated by Google)

The vehicle delivery was without control. Also no indication that the key is simply thrown on return in the mailbox. Price very satisfied. Would rent again.