magdeburg city content
Maagdenburg Centraal Station

Maagdenburg Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Bahnhofstr. 69, 39104 Magdeburg

GDS-Code: CSO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

06:00 - 18:00

DI - DO:

08:00 - 16:00

VR:

06:00 - 18:00

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Maagdenburg Centraal Station

Een auto huren bij Magdeburg Bahnhof Amws is uw beste beslissing

Met het huren van een auto bij Magdeburg Bahnhof Amws legt u een uitstekende basis voor een prachtig verblijf in deze hoofdstad van de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Sixt autoverhuur heeft aan de Bahnhofstrasse 69 vele merken en modellen auto's en stationwagens in de aanbieding. Het geeft u de kans om goedkoop in een BMW, Ford, VW, Mercedes, Citroën of Skoda te rijden, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de rijafstand of weersomstandigheden. Winterbanden en alle kilometers zijn namelijk al inbegrepen. Onze autoverhuur is alle dagen van het jaar open, óók op zon- en feestdagen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om bij terugkeer naar huis uw huurauto buiten de reguliere openingstijden in te leveren in de parkeergarage van het Maritim hotel en de sleutel bij de receptie af te geven. Wilt u zoveel mogelijk van Magdeburg zien? Boek dan een navigatiesysteem bij en gelijk ook een kinderzitje als u met kleine kinderen reist.

magdeburg city content
Bekijk meer Bekijk minder
friends sunset girls road

Met autoverhuur van Sixt blijft geen bezienswaardigheid ongezien

Magdeburg is een stad met een rijke geschiedenis. De stad aan de Elbe was in de Middeleeuwen een van de belangrijkste steden van het Romeinse Rijk. Een van de meest indrukwekkende gebouwen is de Lutherse kathedraal van St. Catherine en Maurice, met een hoogte van 104 meter. Het is het hoogste kerkgebouw van voormalig Oost-Duitsland, dat al bijna sinds de oprichting van de stad in het jaar 805 staat te pronken. In de omgeving van de hoofdstad van Saksen-Anhalt vindt u prachtige natuurlandschappen, ruïnes van het grootste fort van het koninkrijk Pruisen en oude burchten die met een auto huren + Magdeburg Bahnhof Amws in uw eigen tempo te bekijken zijn. Sixt biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf in dit deel van Duitsland.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 26 Beoordelingen

F. T.

Freundlich, schnell und unkompliziert ein sixt-share Fahrzeug abgegeben.

Olaf P.

Die Sixt Station im Hauptbahnhof ist schwer zu finden ,kein Hinweisschild wo steht das die Schlüsselausgabe in der DB Servicestation ist . Der Innenraum des Autos wurde nicht gereinigt .

Manfred W.

Anfänglich gab es ein großes Chaos bei der Reservierung bei dem ich mehr als das doppelte für einen Fehler bei den Extras während der Onlinebuchung nachbezahlen sollte. Das wurde dann auch von der Kreditkarte abgebucht aber immerhin wurde bis zur endgültigen Abrechnung alles korrigiert. Mit dem Fahrzeug war ich sehr zufrieden und auch die Rückgabe über das Maritim Hotel in Magdeburg funktioniert sehr einfach. Trotzdem zwei Punkte Abzug weil mich das anfängliche Chaos sehr genervt hat und ich mir auch während des Urlaubs die ganze Zeit Sorgen machen musste ob es weiter Probleme gibt oder nicht. Glücklicherweise aber Ende gut alles Gut... aber das Servicechaos muss nicht sein.