Korbach

Auto huren Korbach

Hanzestad Korbach is charmant, net als de auto die jij huurt bij SIXT. Huur nu een auto in Korbach en trek erop uit in een nieuwe stationwagen of sportauto, en dat allemaal tegen economy prijzen. Onze vriendelijke medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zo ben jij verzekerd van een zorgeloze rit en geniet je maximaal van Korbach en omgeving. Maak tot het laatste moment gebruik van je auto en je vrijheid, met onze 24-uurs teruggaveservice. Bij auto huren Korbach vind je vestigingen op praktische locaties, die het ideale beginpunt zijn van jouw reis.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Korbach

Met auto huren Korbach huur jij luxe sedans en premium SUV’s zo kort of zo lang als jij maar wilt. Maak een roadtrip van een week en ontdek samen met je vriendengroep de omgeving van deze hanzestad of huur jouw voertuig voor een weekend. Kies bij jouw reservering uit diverse extra’s, zoals een tweede bestuurder om het rijplezier te verdelen. Met onze comfort features geniet je van nog meer gemakken in je auto en met de tankservice heb jij geen stress over het volgooien van de tank voor je de auto weer inlevert.

 

SIXT diensten in Korbach

Handige tips bij bezoek aan Korbach

Later betalen:

je kunt ervoor kiezen om pas later te betalen. Op deze manier kun je tot het laatste moment je reservering gratis annuleren of wijzigen.

Geldige documenten:

bij het ophalen van de auto dien je een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs of paspoort te overhandigen. Kopieën worden niet aangenomen.

Toeslag:

de bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn. Voor bestuurders die jonger zijn dan 23 jaar geldt een toeslag.

Wat te doen in Korbach?

Het heuvelachtige landschap van het Waldecker land ligt hier op een steenworp afstand. Er loopt een uitgebreid wandel en fietsnetwerk om je van deze prachtige regio te laten genieten. Rijd naar UNESCO werelderfgoed Nationaal Park Kellerwald-Edersee en maak een wandeltocht door prehistorische beukenbossen.

Wat te doen in Korbach in de winter

In het centrum van de oude binnenstad ligt het Wolfgang Bonhage, prijswinnend museum van Korbach. In dit museum leer je alles over de geschiedenis van de stad. Bewonder fossielen die maar liefst meer dan 250 miljoen jaar oud zijn en laat je alles vertellen over de goudwinning die hier zo belangrijk is geweest. Ook vind je hier wisselende tentoonstellingen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties