Kassel-Calden Luchthaven

Kassel-Calden Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Fieseler-Storch-Str. 40, 34379 Calden

GDS-Code: KSF

Openingstijden

MA - VR:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kassel-Calden Luchthaven

Wat maakt Kassel-Calden Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging binnen in de Kassel-Calden Luchthaven.

Klantenservice: 

Onze SIXT medewerkers helpen je graag in het Engels op weg.

Nieuwe auto’s:

Rijd in huurauto’s die gemiddeld niet ouder dan 3 maanden zijn.

Betaalbare luxe:

Je huurt een auto voor elk budget van merken zoals BMW en Audi.

Kassel-Calden Luchthaven Autoverhuur

Ontdek Kassel en nabijgelegen steden op eigen tempo met een huurauto van SIXT. Bij Kassel-Calden Luchthaven Autoverhuur heb je de keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën en zit er dus altijd een huurauto bij die aan jouw eisen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een cabrio tijdens mooi weer of een personenbusje als je met een groep op pad bent. Iets anders in gedachte? Kies dan bijvoorbeeld voor een SUV, sedan, compact, Luxe & Sportmodellen en nog veel meer! Maak jouw boeking compleet met boekbare extra’s zoals een navigatiesysteem of extra bestuurder. Ontdek snel de voordelen van SIXT.

Kassel-Calden Luchthaven Autoverhuur

SIXT locatie Kassel-Calden Luchthaven

Op de Kassel-Calden Luchthaven (KSF) huur je gemakkelijk en snel een huurauto. Je boekt al eenvoudig een auto vooraf online of neem telefonisch contact op. Onze vriendelijke collega’s helpen je graag om de beste huurauto voor jouw behoeftes te vinden. Vanaf de luchthaven rijd je gemakkelijk naar Kassel en is Paderborn ook erg dichtbij. Een auto huren bij Kassel-Calden Luchthaven Autoverhuur is dus ideaal om alles te kunnen bezoeken. Om je huurauto terug te brengen parkeer je het voertuig op parkeerplaats P1 en kan je de sleutels achterlaten in het daarvoor bestemde sleutelkastje.

Ontdek Kassel met jouw huurauto 

Met jouw huurauto bezoek je Kassel met gemak, maar ben je niet gebonden aan één stad of dorpje. Bezoek met jouw huurauto bijvoorbeeld het Bergpark Wilhelmshöhe, hier vind je het Wilhelmshöhe paleis en kunstcollectie, het Lowenburg kasteel en het Hercules monument. Rijd naar het staatspark Karlsaue waar je een bezoek kunt brengen aan het planetarium en het bijzondere Orangerie paleis. Meer een fan van musea? Bezoek dan het Fridericianum waar je een collectie van horloges en klokken kan bezichtigen. Of kijk je ogen uit in het Natuurhistorisch Museum en het indrukwekkende Gebroeders Grimm Museum.