Karlsruhe Centrum

Karlsruhe Centrum AUTOVERHUUR

adres

Kaiserallee 11, 76133 Karlsruhe

GDS-Code: FKB

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Karlsruhe Centrum zo speciaal?

Handige locatie:

Eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer in het centrum.

De vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Klantenservice:

Vriendelijk, Engels sprekend personeel is 24/7 bereikbaar.

De prijs:

Scherpe prijzen voor premium service en eersteklas voertuigen.

Karlsruhe Centrum auto huren

Start je trip in Karlsruhe vanuit het hart van de stad. In SIXT Karlruhe Centrum is een auto huren ideaal en kan je alle kanten uit. Rijd comfortabel door de stad in een voertuig uit onze economy, compact of sedan categorie. Of kies voor extra ruimte met een SUV of personenbusje. Voor een zakentrip of gewoon extra comfort hebben we luxe en sportmodellen beschikbaar. Families kunnen gebruik maken van onze kinderzitjes. Met onze navigatie neem je altijd de snelste route en met een extra bestuurder kan je de rijtijd mooi verdelen en ben je extra flexibel.

 

 

Karlsruhe Centrum auto huren

SIXT vestiging in Karlsruhe Centrum

Onze SIXT vestiging is gelegen in het westelijke gedeelte van de stad aan de Mühlberger Tor. Vlakbij het Europaplatz en 2 Aral bezinepompen en tegenover Rataus West. Meerdere trams stoppen vlakbij onze vestiging op de halte Mühlberger Tor. Parkeer je SIXT huurauto bij terugkomst in de parkeergarage Magdeburger Haus op verdieping -1 in één van de SIXT parkeervakken. De ingang van deze parkeergarage is direct naast onze vestiging. De sleutel deponeer je in de sleuteldoos naast de ingang van onze SIXT vestiging.

Ontdek Karlsruhe met jouw huurauto

Vanaf Karlsruhe Centrum is een auto huren ideaal en kan je alle kanten op. Het paleis en museum van Karlsruhe ligt in een prachtige tuin. Voor families en kinderen staat de Zoologischer Stadtgarten garant voor een dag vol vermaak of geniet van een dagje waterpret in het Europabad. Daarnaast is toeren door het Zwarte Woud en de pittoreske dorpjes en steden bezoeken een absolute aanrader.