airport generic 11
airport generic 22
Autoverhuur
Hof-Plauen Luchthaven
Hof-Plauen Luchthaven

Hof-Plauen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Pirk 20, 95032 Hof


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: HOQ

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 18:00

ZA:

08:30 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop auto huren Hof Plauen Luchthaven (HOQ)

Hof Plauen in Duitsland valt meteen op. Het prachtige groene landschap zoals dat in heel Duitsland te vinden is, omringt de luchthaven en u voelt zich er meteen één met de natuur. Met een huurauto van Sixt profiteert u van uitstekende service. Wij bieden u betrouwbare service op het gebied van Autoverhuur. Bij ons kunt u elke dag terecht en maakt u direct een afspraak voor een voor u geschikt ophaal of afhaal moment. Uw huurauto staat direct klaar met de toevoeging van de diverse opties waar u een ruime keuze uit heeft, zoals sneeuwkettingen, winterbanden of een kinderzitje. Maak gebruik van optimale service en maak snel een afspraak zodat over uw vervoer geen kopzorgen heeft!

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
guy driving car

Auto huren Hof Plauen Luchthaven, het is makkelijk geregeld

Een auto huren bij ons is makkelijk, stress tijdens het huren van een auto is helemaal niet nodig. Regel uw huurauto snel via Sixt autoverhuur. Plaats uw reservering telefonisch of via de app die verkrijgbaar is via de Play- of Appstore. Vanuit het vliegveld Hof Plauen loopt u al binnen een kwartier naar Hof Plauen stad. Maak een keuze uit diverse type auto's waaronder een BMW of een Audi. Let u er wel op dat wij niet kunnen garanderen dat het merk auto ook beschikbaar is. Wat wij van Sixt u wel kunnen garanderen is dat u met zekerheid kunt kiezen uit diverse categorieën auto's.

girl passenger mirror car

Huur op een betrouwbare manier een voordelige auto

Op Hof Plauen Luchthaven maar ook in andere landen bieden wij u een goede en voordelige service. U huurt een auto voor zakelijke of recreatieve doeleinden. Een auto huren op Hof Plauen Luchthaven biedt u de mogelijkheid om de regio Hof Plauen te verkennen. Zodoende hoeft u niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en bent u mobiel. Bezoek bijvoorbeeld het Park Plauen waarmee je met een auto gemakkelijk heen rijd. Met de auto ben je gemakkelijk en snel ter plaatse bij de diverse restaurants en in de binnenstad. Zet uw zorgen op 0 en bouw op de service die wij bieden waar u ook bent!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.5 / 2 Beoordelingen

A N 5.

Nettes Personal

 

(Translated by Google)

Nice personel