Hannover Centraal Station

Hannover Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Ernst-August-Platz, DB Reisez., 30159 Hannover

GDS-Code: HAJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 20:00

ZA - ZO:

09:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hannover Centraal Station

Wat maakt autoverhuur Hannover CS zo speciaal?

Handige locatie: ding

Je vindt de vestiging tegenover het Hannover centraal station.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Betaalbare luxe:

SIXT biedt luxe huurauto’s aan tegen scherpe prijzen.

Nieuwe auto’s:

Onze huurauto's’ zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Autoverhuur Hannover CS

Reis jij binnenkort af naar Hannover met de trein? Vervolg je reis dan vanaf het centraal station met een huurauto van SIXT. Bij autoverhuur Hannover CS heb je de keuze het een aantal verschillende voertuigcategorieën. Zo ben je ervan verzekerd dat SIXT een huurauto heeft die aan al jouw eisen voldoet. Je kunt onder andere kiezen tussen SUV’s, sedans’ cabrio’s, compacte en economische auto’s en luxe- en sportmodellen. Maak jouw boeking compleet en voeg boekbare extra’s toe, zoals een kinderstoeltje, dekkingsopties of extra bestuurder. Verken Hannover op eigen tempo met een huurauto van SIXT.

Autoverhuur Hannover CS

SIXT locatie op Hannover Centraal Station

Autoverhuur Hannover CS vind je naast het DB Reisezentrum (DB reiscentrum). De vestiging is makkelijk met de bus, metro en trein te bereiken. Verlaat het treinstation (Hannover Hauptbahnhof) en loop voorbij de parkeerplaats om de vestiging te vinden. Bij het terugbrengen van de huurauto kun je het voertuig parkeren op de parkeerplaats aan de Andreaestraße 4. Indien je de huurauto buiten openingstijden wilt terugbrengen kun je de sleutels achterlaten in het sleutelkastje die te vinden is aan de voorkant van het DB Reisezentrum in de grote hal.

Ontdek Hannover met jouw huurauto

Wandel door de prachtige Herrenhäuser Gärten en geniet van de vele fonteinen, Schloss Herrenhausen en de gouden beelden. Bezoek het Neues Rathaus, dit is het stadhuis van Hannover waar je binnen van het prachtige interieur kunt genieten. Of bekijk het indrukwekkende ​​Aegidienkirche, één van de weinige historische gebouwen die de oorlogen in Duitsland heeft overleeft.