Hamburg Lokstedt

Hamburg Lokstedt AUTOVERHUUR

adres

Koppelstr. 49 G, 22529 Hamburg

GDS-Code: HAM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Hamburg Lokstedt zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto gemakkelijk op elk moment terug.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende collega’s helpen je graag met de boeking.

Betaal later:

En je hebt de optie om jouw boeking kosteloos te annuleren.

Topmerken:

Rijd rond in betaalbare luxe met merken zoals BMW en Mercedes-Benz.

Autoverhuur Hamburg Lokstedt

Ontdek wat Hamburg te bieden heeft met een huurauto van SIXT. Boek jouw huurauto bij autoverhuur Hamburg Lokstedt en je hebt de keuze uit een ruim aantal voertuigcategorieën. Zo kies je onder andere tussen een sedan, compacte of economische auto, cabrio, luxe- en sportmodellen en meer. Rijd met vertrouwen in huurauto’s van topkwaliteit. Tevens kun je jouw huurauto geheel samenstellen met boekbare extra’s, zoals een gps systeem, kinderstoeltje of extra bestuurder. Bezoek Hamburg op eigen tempo en comfort in een huurauto van SIXT.

 

Autoverhuur Hamburg Lokstedt

SIXT locatie in Hamburg Lokstedt

Autoverhuur Hamburg Lokstedt vind je in een klein winkelcentrum gelegen aan de Stellingen afrit van de A7. Met het openbaar vervoer kun je metrolijn U2 of buslijnen 22, 181, 281, 392 en X22 nemen. Na je verblijf in Hamburg kun je de huurauto zowel binnen als buiten openingstijden inleveren. Parkeer het voertuig achter de vestiging. Je vindt de parkeerplekken in het Lokstedter Höhe. Mocht hier geen plek meer zijn kun je het voertuig ook op de openbare parkeerplaats aan de Lokstedter Grenzstraße parkeren. Na sluitingstijd kun je de sleutels in het sleutelkastje achterlaten.

Ontdek Hamburg met jouw huurauto

Niet ver verwijderd van de vestiging vind je Tierpark Hagenbeck, een dierentuin met aquarium en kinderboerderij. Vanaf de vestiging rijd je binnen 20 minuten naar het centrum van Hamburg. Hier kun je onder andere in de toren van het Rathaus genieten van het uitzicht. Of bezoek het Miniatur Wunderland, een modelspoorbaan met tentoonstellingen van locaties van over de hele wereld.