Frankfort-Hahn Luchthaven

Frankfort-Hahn Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal/Gebaeude 600, 55483 Hahn/Lautzenhausen

GDS-Code: HHN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

09:00 - 17:00

18:00 - 22:30

DI:

08:00 - 16:30

WO:

10:00 - 16:30

19:00 - 23:00

DO:

12:00 - 17:00

19:30 - 24:00

VR:

09:00 - 16:30

17:30 - 24:00

ZA:

09:00 - 17:00

ZO:

08:30 - 23:30

Vakanties:

08:30 - 23:30

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Frankfort-Hahn Luchthaven

Wat maakt Frankfurt-Hahn Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging in de aankomsthallen van de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Klantenservice:

Onze collega’s helpen je graag op weg in het Engels en Duits.

Betaalbare luxe:

Prijzen die binnen jouw budget passen van topmerken zoals BMW.

Frankfurt-Hahn Luchthaven Autoverhuur

Bezoek Frankfurt op gemak en in eigen tempo met een huurauto van SIXT. Ontdek de stad met de vele voertuigcategorieën die Frankfurt-Hahn Luchthaven Autoverhuur beschikbaar voor jou heeft. Kies bijvoorbeeld voor compacte of economy auto’s. Of kies voor een Cabrio, SUV, Sedan, Luxe & Sportmodellen. Er zit dus altijd een huurauto voor jou bij. SIXT heeft een huurauto die aan al jouw eisen voldoet. Maak jouw huurauto compleet met boekbare extra’s zoals een navigatiesysteem om alle bezienswaardigheden in de stad te zien, of een kinderzitje zodat je de kleine veilig mee op reis kan nemen.

Frankfurt-Hahn Luchthaven Autoverhuur

SIXT-locatie Frankfurt-Hahn Luchthaven

Vermijd drukte luchthavens en maak gebruik van Frankfurt-Hahn Luchthaven (HHN). De luchthaven ligt dichtbij Kirchberg en Hahn Lautzenhausen en een huurauto is ideaal om dit deel van Duitsland te ontdekken. Huur een auto van merken zoals BMW, AUDI en Mercedes-Benz en rijd weg in voordelige klasse. Je vindt onze vestiging binnen het autoverhuur centrum tussen terminals A en B. Om jouw huurauto terug te brengen volg je de borden naar parkeerplaats P1. SIXT-parkeerplekken vind je op de derde verdieping. De autosleutels kan je achterlaten in het sleutelkastje bij de SIXT-balie in de terminal.

Ontdek Frankfurt met jouw huurauto

De luchthaven is gelegen in de Rhein-Hunsrück regio en met jouw huurauto van Frankfurt-Hahn Luchthaven Autoverhuur kan je gemakkelijk Lautzenhausen bezoeken. In de bergachtige regio kan je op verschillende locaties van het uitzicht genieten. Als je de grote stad wilt bezoeken dan is Frankfurt niet te ver weg. Hier kan je onder andere de Main Tower bezoeken en van het uitzicht over de stad genieten. In de stad kan je tevens het Museum fur Moderne Kunst en Goethe Haus bezoeken. Binnen 2 uur rijd je naar Luxemburg waar je het Paleis van de Groothertogen kan bezoeken.