airport generic 29
airport generic 2
Autoverhuur

Erfurt-Weimar Luchthaven

Erfurt-Weimar Luchthaven

Erfurt-Weimar Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Binderslebener Landstr. 100, 99092 Erfurt


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: ERF

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop uw auto huren bij Erfurt Weimar Luchthaven

U landt op de internationale luchthaven (ERF) van Erfurt en wilt graag direct met de auto verder. Geen probleem, u loopt gewoon naar de servicedesk van Sixt autoverhuur. Getrainde medewerkers staan u vlot te woord en voor u het weet zit u in een glimmende huurauto van autoverhuur Erfurt Weimar Luchthaven.

airport generic 29
Bekijk meer Bekijk minder
friends joy outdoors
Autoverhuur vanSixt is goedkoop

Uw verblijf voor vakantie of zaken wordt heel relaxed dankzij onze goedkope autoverhuur. U kunt hier kiezen uit tal van mooie auto's en stationwagens en ze 24 uur per dag ophalen en inleveren. Reserveren aan onze servicedesk gaat snel. Maar een auto huren bij Erfurt Weimar Luchthaven kunt u ook vanuit huis al regelen. Kies uw favoriete huurauto eenvoudig van het scherm of bel even met 023-5698656. Ook op uw reisbureau behoort een auto huren bij Erfurt Weimar Luchthaven tot de mogelijkheden. Wacht u met het huren liever tot het laatste moment, dan helpen wij u met een uiterst praktische app voor smartphone of tablet. Wandelend door de stad of genietend op een terras, reserveert u hiermee moeiteloos een prachtige auto bij autoverhuur Erfurt Weimar Luchthaven. Vergeet u bij het reserveren ook de fijne extra's van Sixt niet. Een kinderzitje, baby zitje, radio of navigatie systeem, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook een extra bestuurder en passende verzekering zijn zo geregeld.

driving trip navi
Een auto huren om unieke indrukken op te doen

Erfurt is een prachtige stad met een Romaans-Gotische dom. Ook de unieke Citadel Petersberg moet u echt een keer gezien hebben. Maakt u graag ritten door de omgeving, dan zijn Weimar, Arnstadt en Gotha interessante plaatsen om te bezoeken. In dit prachtige gebied levert elke autorit een onvergetelijke herinnering op!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.7 / 6   Beoordelingen

Stefan W.

Service wird gross geschrieben.. Mitarbeiter hilfsbereit und immer ein offenes Ohr

 

(Translated by Google)

Service is capitalized .. staff helpful and always willing to listen

Thomas T.

Sehr guter und schneller Service.

 

Freundliches Personal.

 

(Translated by Google)

Very good and fast service.

 

Friendly staff.

Uwe K.

Schnell freundlich

 

(Translated by Google)

Quick friendly