berlin city content2
city header de generic road6
Autoverhuur

Eberswalde

Eberswalde

Auto huren in Eberswalde: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u een auto huren in Eberswalde, dan ligt er een mooi gebied voor u open. Niet alleen ligt deze stad in een bosrijk stuk Duitsland, het ligt ook nog eens op korte afstand van Berlijn. Met SIXT autoverhuur heeft u een voertuig tot uw beschikking waarmee u niet alleen de omgeving kunt ontdekken, maar waarmee u ook zo naar Berlijn rijdt!

ALLE SIXT LOCATIES

Met Sixt op ontdekkingsreis in de omgeving van Berlijn

Wilt u graag Berlijn ontdekken, maar heeft u geen zin constant in de drukte van deze Duitse metropool te moeten verkeren? Dan is Eberswalde een perfect alternatief. Deze stad ligt op zo'n 60 kilometer van Berlijn, in de buurt van het vliegveld Berlin-Schönefeld (SXF). Hier huurt u eenvoudig een auto bij ons. U vindt in ons filiaal goedkoop een auto van meerdere bekende merken. We hebben een ruime keuze aan moderne, comfortabele modellen, die meestal minder dan een half jaar oud zijn.

berlin city content2
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Autoverhuur op maat

Bij ons maakt het niet uit of u slechts een paar dagen van een van onze auto's gebruik wilt maken, of voor een langere periode. We hebben vele verschillende opties voor onze autoverhuur. Met uw gezin op stap en op zoek naar een familiewagen? Of op zakenreis en slechts enkele dagen in de stad? Sixt heeft altijd een oplossing op maat. Met een wereldstad als Berlijn om de hoek weet u zeker dat er altijd genoeg te zien valt. De immense dierentuin in Berlijn bijvoorbeeld, of de historische Brandenburger Tor. Een huurauto is simpelweg een makkelijke en comfortabele manier om alle bijzondere plekjes van deze grote stad rustig te kunnen bekijken. Ook brengt u hier vandaan snel een bezoek van de Messe Berlin, een beursgebouw waar regelmatig grote beurzen worden gehouden.

driving trip navi

Met Sixt Autoverhuur goedkoop een auto huren

Het huren van een auto hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hebben scherpe prijzen voor elk model auto dat we verhuren. Een van onze voertuigen huren en u bent snel onderweg. Naar Berlijn, of naar een van de mooie natuurgebieden die hier in de omgeving liggen, zoals de Barnimer Heide. Bij ons bent u er altijd zeker van dat uw auto veilig en goed onderhouden is, zodat u altijd met een gerust gevoel de weg op kunt. Dat is nog eens ontspannen een voertuig huren! We kunnen niet garanderen dat u een specifiek voertuig krijgt, maar wel een in dezelfde voertuigklasse.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties