Düsseldorf Noord/Maritim

Düsseldorf Noord/Maritim AUTOVERHUUR

adres

Maritim-Platz 1, 40474 Düsseldorf

GDS-Code: DUS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Düsseldorf Maritim zo speciaal?

Handige locatie:

Direct gelegen naast het vliegveld ben je zo op weg.

De vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Klantenservice:

Ons vriendelijke, Engels sprekende personeel helpt je graag.

Flexibele openingstijden:

Geef de sleutels 24/7 aan de receptie van het hotel.

Düsseldorf Maritim auto huren

Door vanaf de SIXT vestiging Düsseldorf Maritim een auto te huren heb je het voertuig en de service die je nodig hebt voor jouw trip in Düsseldorf. We hebben premium SUV’s en personenbusjes voor groepen en als je extra ruimte voor bagage nodig hebt. Met de economy, compact of sedan categorie ben je extra voordelig en flexibel in de stad. Nog meer stijl en rijcomfort ervaar je in onze luxe voertuigen, cabrio’s en sportieve modellen. Maak je voertuig helemaal af met de extra’s van je keuze. Kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder behoren tot de opties. Met SIXT ga je zorgeloos op weg.

 

Düsseldorf Maritim auto huren

SIXT vestiging Düsseldorf Maritim

Ga naar de eerste verdieping van de luchthaven bij de vertrekhal. Vanaf hier is een directe route naar onze vestiging in het Maritim hotel. Volg de richting naar de uitgang van Terminal C. Onze SIXT vestiging is direct gelegen naast de hotel receptie. Als je met de trein aankomt stap je uit op het station “Airport Terminal”. Vanaf hier neem je de uitgang richting de luchthaven administratie naar hotel Maritim. Je brengt jouw huurauto weer terug naar de parkeergarage van hotel Maritim aan het einde van de huurperiode. De sleutel kan je afgeven bij de hotel receptie buiten openingstijden.

Ontdek Düsseldorf met jouw huurauto

Houd alle mogelijkheden open door in Düsseldorf Maritim een auto te huren. Shoppers rijden direct door naar de Königsallee en Kö-Bogen waar shoppen een nieuwe dimensie krijgt. Je kan ook een bezoekje brengen aan de Sint Maximilian Kirche om daarna te ontspannen op een terrasje op het Carlsplatz. Ten slotte, raden we ook een bezoekje aan het mooie Schloss Benrath aan. Genoeg te doen met de auto.