Düsseldorf South/Benrath

Düsseldorf South/Benrath AUTOVERHUUR

adres

Forststr. 15-19, 40597 Düsseldorf

GDS-Code: DUS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Düsseldorf Zuid/Benrath Autoverhuur zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

breng jouw huurauto terug wanneer dit jou uitkomt.

Topservice:

onze vriendelijk collega’s spreken Engels en helpen je graag op weg.

Luxe voertuigen:

Rijd door deze hippe stad in topmerken zoals BMW en Audi.

Betaalbare luxe:

een auto huren hoeft niet duur te zijn met huurauto’s van SIXT.

Düsseldorf Zuid/Benrath Autoverhuur

Ontdek de prachtige Duitse stad met een huurauto van SIXT. Met Düsseldorf Zuid/Benrath Autoverhuur huur je gemakkelijk een auto en geniet je van de vrijheid om de stad in stijl en comfort te bezoeken. Je hoeft je dus niet druk te maken over bustijden of vertraagde treinen. Je kan kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën zoals een Sedan, SUV, Personenbusje, Luxe & Sportmodellen en meer. We hebben zeker een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Met boekbare extra’s zoals een kinderzitje, extra bestuurder of navigatiesysteem maak jij jouw huurauto helemaal compleet.

 

Düsseldorf Zuid/Benrath Autoverhuur

SIXT vestiging op Düsseldorf Zuid/Benrath Autoverhuur

Gelegen in de wijk Benrath is Düsseldorf Zuid/Benrath Autoverhuur de ideale plek om een auto te huren als je in het zuidoosten van de stad bent. De wijk is gemakkelijk met de metrolijnen U71, U74, and U83 te bereiken. Tevens ligt de vestiging dichtbij de 59 snelweg dus is het terugbrengen van de huurauto erg gemakkelijk. De huurauto terugbrengen buiten openingstijden doe je gemakkelijk met de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. De autosleutels kan je in het sleutelkastje gelegen achter de vestiging achtergelaten.

Ontdek Düsseldorf met jouw huurauto

Bezoek het mooie Schloss Benrath dat gelegen is in het zuiden van de stad. Hier kan je genieten van het pittoreske roze paleis en de omgeving eromheen. Neem een bezoekje aan het Neanderthal museum en kom te weten hoe ze vroeger leefde. Ontdek moderne kunst in de musea K20 (2020 kunst)  en K21 (2021 kunst). of bekijk de stad van bovenaf in de Rijntoren.