Duisburg Centraal Station

Duisburg Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Zum Portsmouthplatz 1, 47051 Duisburg

GDS-Code: DUI

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Duisburg CS zo speciaal?

Handige locatie:

Jouw huurauto staat voor je klaar bij het centraal station.

Nieuwe auto’s:

Veilig de weg op met huurauto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Klantenservice:

Engelsprekende medewerkers verwelkomen je graag in Duisburg.

Betaalbare luxe:

Luxe hoeft niet duur te zijn met een huurauto voor elk budget.

Autoverhuur Duisburg Centraal Station

Staat een reis naar Duisburg binnenkort op de planning? Misschien is het centraal station wellicht wel jouw beginpunt. Huur dan gemakkelijk en snel een auto bij autoverhuur Duisburg Centraal Station en rijd in een mum van tijd in de perfecte huurauto weg. Met SIXT ben je vanwege het ruime aanbod verzekerd van een huurauto binnen jouw gekozen voertuigcategorie. Zo kan je kiezen tussen een SUV, sedan, economische auto en meer. Stel jouw huurauto geheel samen met boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, extra dekking of extra bestuurder. Rijd comfortabel en veilig weg met een huurauto van SIXT. 

Autoverhuur Duisburg Centraal Station

SIXT locatie op Duisburg Centraal Station

Boek jouw huurauto vooraf telefonisch of online en jouw huurauto staat voor je klaar op jouw aankomst tijd. Houd rijbewijs of paspoort en credit card gereed, je kan de autosleutels bij het reiscentrum van Deutsche Bahn ophalen. Tijdens het terugbrengen kan je de huurauto in de Otto-Keller-Straße parkeren, bij de oostingang. Lever de sleutels in bij het Deutsche Bahn reiscentrum. Let wel op dat het inleveren van de huurauto alleen mogelijk is binnen de openingstijden van het DB-reiscentrum.

Ontdek Duisburg met jouw huurauto

Met een huurauto van autoverhuur Duisburg heb je de vrijheid om de bezienswaardigheden die jij wilt zien te bezoeken. Zo kan je in de stad bijvoorbeeld de Liebfrauenkirche, Lebensretter- Brunnen en de haven ontdekken. Of bezoek het Binnenschifffahrt Museum. Voor kinderen is het Explorado Kindermuseum zeker de moeite waard. Met een autorit van 30 min, is Movie Park Germany ook zeker een aanrader.