duisburg city content
Duisburg Centraal Station

Duisburg Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Zum Portsmouthplatz 1, 47051 Duisburg

GDS-Code: DUI

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA:

09:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren in Duisburg Centraal Station

Heeft u een familie uitstapje gepland, een verhuizing of een auto nodig voor een zakelijke afspraak? Sixt heeft voor elke situatie een passende wagen te huur. Met een brede keuze aan diverse auto's waaronder busjes, limousines, SUV's en cabrio's kunnen wij u met zekerheid aan het juiste huurauto helpen. Indien gewenst beschikken wij zelfs over vrachtwagens, waarmee u een verhuizing kunt regelen. De openingstijden van onze autoverhuur Duisburg Centraal Station zijn van maandag tot vrijdag van 07:00 - 20:00 uur, op zaterdag van 08:00 - 16:00 uur en op zondag van 11:00 - 17:00 uur. Sixt autoverhuur biedt u de mogelijkheid om de auto 24 uur per dag te retourneren. U vindt ons filiaal op slechts 3,4 kilometer vanaf Centraal Station Duisburg. Naast de standaard uitvoering is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs gebruik te maken van handige hulpmiddelen waaronder een navigatiesysteem om de stad te verkennen, diverse verzekeringen en de optie om een auto voor een langere periode te huren tegen aantrekkelijke tarieven.

duisburg city content
Bekijk meer Bekijk minder
couple beer bar

Flexibel onderweg in de roerstad Duisburg

Flexibel en vrij, niet afhankelijk van vertrektijden en tegelijkertijd open voor het opdoen van nieuwe indrukken, dat kan goedkoop met autoverhuur Sixt. De stad geldt als belangrijk knooppunt voor verkeer naar diverse bestemmingen en dient daarmee voor velen als uitgangspunt. De stad zelf heeft echter ook voldoende vertier te bieden aan cultuur- en natuurliefhebbers. De Liebfrauenkirche met een bijzonder apart design, de Lebensretter- Brunnen en de haven zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden. Wie graag in de natuur vertoeft komt aan zijn trekken in de vele parken en bossen in en rondom de stad. Welke bestemming u ook kiest met een van onze auto's bent u flexibel. Voor meer informatie over auto huren op Duisburg Centraal Station, de voorwaarden of omgeving kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.6 / 33 Beoordelingen

Meik B.

freundlich, flexibel und hilfsbereit ...

Sahra W.

Eigentlich eine gute Autovermietung. Allerdings wurde ich nicht darauf hingewiesen, dass die Abgabestation am Duisburger Hauptbahnhof nur in der Schlüsselabgabe am Bahnhofsschalter bestand. Nach langem hin und her fahren hätte ich dadurch fast einen Tag mehr bezahlen müssen. Ich denke, dass ein kurzer Hinweis sinnvoll wäre.

W.

Das sixt Autos am Bahnschalter abgeholt werden war neu für mich . Für die Bahn/sixt offenbar auch. Ein Hinweisschild für Sixt konnte ich nicht finden .

Bei der Rückgabe, ist dass Abstellen auf einem Parkplatz mit Parkscheibe (bei der Bahnhofspolizei)

in der Hauptreisezeit wahrscheinlich nicht einfach .