airport generic 9
Autoverhuur
Düsseldorf Luchthaven
information
Kaart

Düsseldorf Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Terminal Ring 1, Zentralgeb., 40474 Düsseldorf

Openingstijden

MA - ZO:

06:30 - 23:30

Vakanties:

06:30 - 23:30

Extra informatie
Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 9

Voordelig een auto huren bij Düsseldorf Luchthaven(DUS)

Vliegt u binnenkort naar de stad Düsseldorf in Duitsland, dan is het goed om te weten dat Sixt autoverhuur meteen al op het vliegveld voor u klaar staat. Direct na aankomst vindt u onze balie naast de bagageclaim van Terminal B. Mocht u al via het internet gereserveerd hebben, dan kunt u hier de sleutels ophalen en doorlopen naar het Mietwagenparkhaus waar de auto voor u klaar zal staan. We kennen zeer ruime openingstijden en het weer inleveren van de huurauto na sluitingstijd behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Meer
girl driving car sunset
Autoverhuur bij Düsseldorf Luchthaven: wat biedt de stad?

Düsseldorf is een van de grootste steden van Duitsland en er is heel wat te zien en te doen. Zo kent de stad talloze goed aangeschreven musea en tentoonstellingen, zoals bijvoorbeeld het Museum Kunstpalast waar veel beroemde schilderijen te zien zijn. Daarnaast rijdt u met een huurauto probleemloos naar de winkelstraten en overdekte winkelcentra waar Düsseldorf bekend om staat. Zakelijke bezoekers tenslotte, zullen door een auto te huren bij Düsseldorf Luchthaven hun weg naar de beurs of de grote bedrijventerreinen weten te vinden.

business trip
Een auto huren voor het Ruhrgebied

Düsseldorf ligt midden in het Ruhrgebied, een van de grootste verstedelijkte regio's van Europa met ontelbare grote ondernemingen en industriecomplexen. Onze autoverhuur bij Düsseldorf Luchthaven biedt zakelijke bezoekers ook buiten de stadsgrenzen de mogelijkheid snel op plaats van bestemming te zijn. U rijdt vanaf de luchthaven namelijk zo naar steden als Duisburg, Essen en Dortmund, maar ook naar Keulen en Bonn. Wilt u toch toeristische bezienswaardigheden zien? Rijdt u dan eens verder langs de Rijn naar het zuiden om uitgestrekte bossen en romantische kastelen te bezoeken. Met autoverhuur van Sixt is het allemaal mogelijk!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 128   Beoordelingen

Jörg K.

Kann echt nicht mekern

So muss das funktionieren

Da kann sich mansch anderer ne Scheibe von abschneiden

Bernhard S.

Top Service, schnelle Fahrzeugübernahme, gute Beschilderung Parkhaus

Roger P.

Speditive Fahrzeugübernahme, äusserst freundliche und kompetente Mitarbeiter, Top Fahrzeugzustand, falscher Parkplatz angegeben (5 Parklätze weiter)