airport generic 9
airport generic 13
Autoverhuur

Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Ring 1, Zentralgeb., 40474 Düsseldorf


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: DUS

Openingstijden

MA - ZO:

06:30 - 23:30

Vakanties:

06:30 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Voordelig een auto huren bij Düsseldorf Luchthaven(DUS)

Vliegt u binnenkort naar de stad Düsseldorf in Duitsland, dan is het goed om te weten dat Sixt autoverhuur meteen al op het vliegveld voor u klaar staat. Direct na aankomst vindt u onze balie naast de bagageclaim van Terminal B. Mocht u al via het internet gereserveerd hebben, dan kunt u hier de sleutels ophalen en doorlopen naar het Mietwagenparkhaus waar de auto voor u klaar zal staan. We kennen zeer ruime openingstijden en het weer inleveren van de huurauto na sluitingstijd behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

airport generic 9
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

Autoverhuur bij Düsseldorf Luchthaven: wat biedt de stad?

Düsseldorf is een van de grootste steden van Duitsland en er is heel wat te zien en te doen. Zo kent de stad talloze goed aangeschreven musea en tentoonstellingen, zoals bijvoorbeeld het Museum Kunstpalast waar veel beroemde schilderijen te zien zijn. Daarnaast rijdt u met een huurauto probleemloos naar de winkelstraten en overdekte winkelcentra waar Düsseldorf bekend om staat. Zakelijke bezoekers tenslotte, zullen door een auto te huren bij Düsseldorf Luchthaven hun weg naar de beurs of de grote bedrijventerreinen weten te vinden.

business trip

Een auto huren voor het Ruhrgebied

Düsseldorf ligt midden in het Ruhrgebied, een van de grootste verstedelijkte regio's van Europa met ontelbare grote ondernemingen en industriecomplexen. Onze autoverhuur bij Düsseldorf Luchthaven biedt zakelijke bezoekers ook buiten de stadsgrenzen de mogelijkheid snel op plaats van bestemming te zijn. U rijdt vanaf de luchthaven namelijk zo naar steden als Duisburg, Essen en Dortmund, maar ook naar Keulen en Bonn. Wilt u toch toeristische bezienswaardigheden zien? Rijdt u dan eens verder langs de Rijn naar het zuiden om uitgestrekte bossen en romantische kastelen te bezoeken. Met autoverhuur van Sixt is het allemaal mogelijk!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 550   Beoordelingen

Michael W.

Die Dame war erst etwas reserviert, dann hat aber alles geklappt.

kodaka m.

DUS営業所スタッフの対応は良かったけれど、星5を要求された。

 空港内の案内が、方向のみで階層がなく、ずでに何度か使っているけれど少し迷った。

 また、借りた車は比較的新しいものの、時速80km/hを超えると必ず計器盤付近から雑音が発生する。

 小さな部品が振動しているような音だけれど、実際の車両振動とは対応していないので、電気的雑音かもりれない。速度が80km/h以下の場合は、車体の振動があっても一切その音はしない。

 9-10月にアイルランドで借りたときは、2回パンクし、1度は普通に街中をゆっくり走っていて突然のパンクだった。最近のSixtは車両の管理に問題があるのだろうか。

Gal M.

Good price, good cars, friendly staff