airport generic 9
airport generic 13
Autoverhuur

Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Ring 1, Zentralgeb., 40474 Düsseldorf


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: DUS

Openingstijden

MA - ZO:

06:30 - 23:30

Vakanties:

06:30 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Voordelig een auto huren bij Düsseldorf Luchthaven(DUS)

Vliegt u binnenkort naar de stad Düsseldorf in Duitsland, dan is het goed om te weten dat Sixt autoverhuur meteen al op het vliegveld voor u klaar staat. Direct na aankomst vindt u onze balie naast de bagageclaim van Terminal B. Mocht u al via het internet gereserveerd hebben, dan kunt u hier de sleutels ophalen en doorlopen naar het Mietwagenparkhaus waar de auto voor u klaar zal staan. We kennen zeer ruime openingstijden en het weer inleveren van de huurauto na sluitingstijd behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

airport generic 9
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

Autoverhuur bij Düsseldorf Luchthaven: wat biedt de stad?

Düsseldorf is een van de grootste steden van Duitsland en er is heel wat te zien en te doen. Zo kent de stad talloze goed aangeschreven musea en tentoonstellingen, zoals bijvoorbeeld het Museum Kunstpalast waar veel beroemde schilderijen te zien zijn. Daarnaast rijdt u met een huurauto probleemloos naar de winkelstraten en overdekte winkelcentra waar Düsseldorf bekend om staat. Zakelijke bezoekers tenslotte, zullen door een auto te huren bij Düsseldorf Luchthaven hun weg naar de beurs of de grote bedrijventerreinen weten te vinden.

business trip

Een auto huren voor het Ruhrgebied

Düsseldorf ligt midden in het Ruhrgebied, een van de grootste verstedelijkte regio's van Europa met ontelbare grote ondernemingen en industriecomplexen. Onze autoverhuur bij Düsseldorf Luchthaven biedt zakelijke bezoekers ook buiten de stadsgrenzen de mogelijkheid snel op plaats van bestemming te zijn. U rijdt vanaf de luchthaven namelijk zo naar steden als Duisburg, Essen en Dortmund, maar ook naar Keulen en Bonn. Wilt u toch toeristische bezienswaardigheden zien? Rijdt u dan eens verder langs de Rijn naar het zuiden om uitgestrekte bossen en romantische kastelen te bezoeken. Met autoverhuur van Sixt is het allemaal mogelijk!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 580   Beoordelingen

Frank-Michael M.

Ich war positiv überrascht keine Wartezeit freundliche Bedienung. Nur der Weg zum Fahrzeug war ein wenig lang aber das liegt ja am Flughafen und weniger an Sixt.

Adrian B.

Very friendly, efficient, quick - and brand new car.

Christian S.

Perfekter Service, Wahlmöglichkeit innerhalb Fahrzeugkategorie