Dortmund Centraal Station

Dortmund Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Königswall 15, 44137 Dortmund

GDS-Code: DTM

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dortmund Centraal Station

Wat maakt de Dortmund Centraal Station autoverhuur nu speciaal

Gemakkelijk te bereiken:

De SIXT vestiging ligt net naast het centraal station.

Moderne voertuigen:

De auto’s zijn ongeveer drie maanden oud en in topvorm.

Uitgebreide catalogus:

Of je nu een compacte auto of bus wilt, vind je het.

Steeds de beste deals:

Je kunt je voertuig steeds huren aan de beste prijs.

Dortmund Centraal Station auto huren

Ga je naar Dortmund om te genieten van het rustgevend Westfalenpark of om musea te bezoeken? Kies dan voor de Dortmund Centraal Station auto huren optie van SIXT om de stad op je eigen tempo te verkennen. Wij hebben SUV’s, bestelbusjes, cabrio’s, sportmodellen, luxeauto’s, personenbusjes en compacte auto’s. Een personenbus huren om met vrienden naar het Westfalenstadion te gaan voor een voetbalmatch of een cabrio om met je lief de romantische plaatsen van de stad te ontdekken? Met SIXT lukt het. Maak je auto compleet met extra’s zoals navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen. 

 

Dortmund Centraal Station auto huren

SIXT vestiging in Dortmund

Onze branche ligt in het centrum van Dortmund en op een boogscheut van alle toeristische attracties. Ben je toegekomen op het centraal station? Verlaat het station dan aan de kant van de Dortmund Hbf halte want we liggen recht tegenover die halte. Binnen de twee minuten stap je bij ons binnen als je met de trein of bus aankomt in Dortmund. Dat is net tijd genoeg om je huurauto te boeken via onze applicatie, website of telefoonnummer en/of extra’s bij te bestellen. Je voertuig terugbrengen gaat al even snel want je moet je auto gewoon op de SIXT parking parkeren en je sleutels afgeven.

Ontdek Dortmund met je huurauto

In je SIXT auto gestapt? Verken er dan de Stadtmitte mee. Tijdens je rondrit doorheen de stad kom je mooie musea tegen zoals het Museum für Kunst und Kulturgeschichte en het Apotheken-Museum. Ben je een cultuurliefhebber? Bezoek dan zeker het Konzerthaus Dortmund of Theater Dortmund. Rij ook eens met je auto naar het Westfalenpark en de Warsteiner Music Hall die net buiten het centrum liggen.