Dillingen

Auto huren in Dillingen, Duitsland  

Een auto huren in Dillingen in Duitsland is gegarandeerd een goed idee. SIXT vestigingen zijn in Dillingen volop aanwezig. Bijvoorbeeld onze locatie bij de Bahnhofstrasse in het centrum van de stad en we zijn bovendien makkelijk te bereiken. De locaties van SIXT autoverhuur in Dillingen zijn goed aangegeven. Huurauto’s zijn geschikt voor zakelijk gebruik en een leuke vakantie. Handig voor de enkele reiziger of als je reist met het hele gezin. De auto’s zijn zo goed als nieuw. Je kiest uit soepele sedans, ruime stationwagens en luxe SUV's. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je met onze uitgebreide vloot.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Dillingen  

SIXT heeft diverse voertuig categorieën om uit te kiezen in Dillingen. Een leuke SUV voor een weekend of een sedan voor een hele week. Jij bepaalt wat je nodig hebt voor jouw reis. Voor de extra’s kies je uit een automaat, navigatie of kinderstoelen. Afhalen en retourneren gaat heel eenvoudig in Dillingen. Je voertuig een upgrade geven behoort ook tot de mogelijkheden. Stel je SIXT huurauto samen zoals jij dat wilt in Dillingen.

 

SIXT diensten in Dillingen  

Handige tips bij een bezoek aan Dillingen

Zonder creditcard een auto huren in Dillingen:

Met voldoende geld op je rekening en als je aan de overige voorwaarden voldoet kan je een auto huren bij SIXT.

Onder 25 jaar een auto huren in Dillingen:

Je huurt al een auto vanaf de leeftijd van 18 jaar. Je moet wel minimaal 1 jaar een geldig rijbewijs hebben.

Een auto huren is flexibel in Dillingen:

Huurauto’s kan je achteraf betalen of zelfs kosteloos annuleren als je plannen toch veranderen.

Wat te doen in Dillingen? 

Dillingen an der Donau is een veelzijdige stad in Zuid Duitsland. Er valt veel te zien, zoals de beroemde Basilika St. Peter of de opvallende Kapuziner Kirche. Ook de Sudien Kirche Maria Hemelvaart is prachtig. De stad ligt aan de veel bezongen rivier de Donau. Met een huurauto ontdek je de mooiste plekken langs de oever. Dillingen is zeker een bezoek waard.

Tips voor Dillingen in de winter

In de winter kan je vele kanten op met verschillende skigebieden op rijafstand. Er zijn daarnaast skihallen om aan je vaardigheden te werken en een topdag te beleven. Of maak een mooie wandelingen door de stad of in de nabije omgeving. Met de auto ben je zo in de natuur om te genieten van de prachtige omgeving. 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties