airport generic 3
Brunswijk Luchthaven

Brunswijk Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lilienthalplatz 5, 38108 Braunschweig

GDS-Code: BWE

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 16:30

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brunswijk Luchthaven

Een auto huren bij Brunswijk Luchthaven

De prachtige middeleeuwse plaats Brunswijk biedt vele historische bezienswaardigheden en daarnaast een modern conferentieoord voor zakelijke ontmoetingen. Als u deze stad bezoekt, kunt u gemakkelijk en snel een auto huren bij Brunswijk Luchthaven om zo de omgeving op flexibele en comfortabele wijze te ervaren. We heten u van harte welkom bij ons verhuurstation op het vliegveld waar we u voorzien van de nodige informatie en u helpen bij de keuze van een huurauto. Wilt u een sportauto of cabrio voor een avontuurlijke reis voor twee, een ruime auto voor een gezin met kinderen of een luxe auto voor uw zakelijke bezoek? We hebben voor elke gelegenheid een passende auto in ons assortiment. Als u telefonisch een auto wilt reserveren of vragen wilt stellen, dan kunt u ons bereiken op het lokale nummer +49-1806-252525. We helpen u graag verder.

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Sixt Autoverhuur en Brunswijk Luchthaven

Naast de ruime keuze in het assortiment van onze betrouwbare en goedkope autoverhuur, bieden we u ook verschillende accessoires of andere extra's. Een navigatie, een kinderzitje en een automaat behoren tot de mogelijkheden, evenals winterbanden en sneeuwkettingen die uw auto in de wintermaanden extra veiligheid kunnen bieden. Daarnaast zorgen we voor een geschikte verzekering, voor uzelf en voor een eventuele tweede bestuurder. U kunt goedkoop een auto huren bij Brunswijk Luchthaven die aan al uw wensen voldoet.

service city country

Een auto huren in Brunswijk

Met een huurauto van Sixt kunt u op aangename wijze rondreizen in zowel de stad als de nabije omgeving. U kunt genieten van de middeleeuwse ambiance op de Burgplatz, van schitterende oude bouwwerken zoals de Sint Blasius kathedraal of van het moderne en opmerkelijke Happy Rizzi House. Bij onze autoverhuur van Brunswijk Luchthaven staan we graag voor u klaar om bij te dragen aan een plezierig verblijf.