Berlijn treinstation Zoo

Berlijn treinstation Zoo AUTOVERHUUR

adres

Hardenbergplatz 11, 10623 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Berlijn Treinstation Zoo zo speciaal?

Handige locatie:

SIXT vind je gemakkelijk naast de U-bahn en S-bahn stations.

Scherpgeprijsd:

Je huurt een auto bij SIXT dat binnen jouw budget past.

Klantenservice:

Behulpzame medewerkers die je graag in Duits én Engels helpen.

Topmerken:

Je rijdt weg in de nieuwste auto’s van merken zoals BMW en Audi.

Berlijn Treinstation Zoo Autoverhuur

Bezoek de Duitse hoofdstad op gemak en comfort en huur een auto bij Berlijn Treinstation Zoo Autoverhuur. Met SIXT heb je de keuze uit voordelige huurauto’s van topmerken én in verschillende voertuigcategorieën. Zo kan je kiezen uit bijvoorbeeld een Cabrio, Sedan, SUV, Personenbusje en meer. Huur een auto die volledig aan jouw eisen voldoet en kies uit de vele boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld voor extra dekking of extra bestuurder en maak jouw huurauto compleet. Ontdek wat SIXT in Berlijn jou kan bieden.

Berlijn Treinstation Zoo Autoverhuur

SIXT vestiging bij Berlijn Treinstation Zoo

Gelegen in het westen van de stad is de Berlijn Treinstation Zoo Autoverhuur vestiging gemakkelijk te bereiken met de trein. Laat onze collega’s weten wanneer jouw trein aankomt en ze zetten de auto dan op tijd voor je klaar. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten zoals je rijbewijs of paspoort klaar hebt voor een spoedig verloop. Je kan je sleutels ophalen bij Reisezentrum van de Deutsche Bahn. Hier kan je de sleutels ook weer afgeven na je huurperiode in Berlijn.

Ontdek Berlijn met jouw huurauto

Met jouw huurauto bezoek je Berlijn op eigen planning en geniet je van al het moois. Je vindt vele luxe winkels en spa's dichtbij het Berlijn Treinstation Zoo Autoverhuur. Geniet van het uitzicht bij de Brandenburger Tor of bezoek het bijzondere Holocaust Memorial. Bezoek het Berliner Dom dat van binnen en buiten de moeite waard is om te zien. Kortom, genoeg te doen in deze historische stad.