Berlijn Treinstation Friedrichstr.

Berlijn Treinstation Friedrichstr. AUTOVERHUUR

adres

Georgenstraße 14/17, 10117 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 14:00

ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Handige locatie:

Gelegen op een kleine loopafstand vanaf het treinstation.

Klantenservice:

onze medewerkers helpen je graag in het Duits én Engels.

Luxe & comfort:

Geniet van huurauto’s van topmerken zoals BMW, Audi en meer.

Scherpgeprijsd:

met voordelige opties is er een huurauto voor elk budget.

Berlijn Treinstation Friedrichstr. Autoverhuur

Geniet van de Duitse hoofdstad op gemak en comfort met de huurauto's van SIXT. Op het Berlijn Treinstation Friedrichstr. Autoverhuur kan je kiezen tussen huurauto’s in verschillende modellen van topmerken. Met SIXT is wachten op de trein of bus geheel verleden tijd. Kies uit verschillende voertuigcategorieën zoals Sedan, SUV, Personenbusje, Cabrio en meer. Verder maak jij jouw nieuwe huurauto geheel je eigen met onze boekbare extra’s en geniet bijvoorbeeld van extra dekking of een navigatiesysteem. Bezoek deze historische stad met jouw huurauto en ontdek meer over de voordelen van SIXT.

SIXT vestiging op Berlijn Treinstation Friedrichstr

Berlijn is de op drie na grootste hoofdstad in Europa en om alles te kunnen zien in de stad is een huurauto wel zo handig. Berlijn Treinstation Friedrichstr. Autoverhuur is gemakkelijk te bereiken via het treinstation. Met verschillende treinen die stoppen op het treinstation plus de S-bahn en U-bahn is de vestiging goed te vinden. Jouw huurauto wordt op de vestiging voor je klaargezet als je vooraf boekt maar onze medewerkers helpen je ook graag verder in onze vestiging.

Ontdek Berlijn met jouw huurauto

Er is genoeg te zien in Berlijn en daarom is een huurauto van SIXT in een ideale optie. Vlakbij de vestiging vind je het indrukwekkende Brandenburger Tor. Breng een bezoek aan de overblijfselen van de Berlijnse muur. Plan een relaxmomentje in een bezoek één van de parken in de stad, zoals de Lustgarten. Hier dichtbij vind je tevens de Berlinerz Dom. Kortom, in Berlijn is er zeker genoeg te zien.