airport generic 3
airport generic 27
Autoverhuur

Berlijn Tegel Luchthaven

Berlijn Tegel Luchthaven

Berlijn Tegel Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafen Tegel/MWZ, 13405 Berlin


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: TXL

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Auto huren Berlijn Tegel Airport - autoverhuur Sixt

Een citytrip naar Berlin, de hoofdstad van Duitsland, geboekt? Met een auto van Sixt kunt u niet alleen de stad ontdekken maar ook een kijkje nemen buiten de stadsgrenzen. Als u met het vliegtuig bent aangekomen op Berlijn Tegel Luchthaven, ligt Sixt Autoverhuur op een steenworp afstand. Een auto ophalen kunt u op ruim 3 kilometer van het vliegveld.

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur Berlijn Tegel Luchthaven om omgeving te verkennen

Berlijn is een hippe en bruisende stad. Een stad met een indrukwekkende lijst bezienswaardigheden. Een van de hoogtepunten is de Berlijnse muur die tot eind jaren 80 West-Duitsland van Oost-Duitsland scheidde. Checkpoint Charlie is als controlepost een van de overblijfselen uit die periode. Ook de Reichstag, het huidige Duitse parlement en het Holocast Monument zijn toeristische trekpleisters in Berlijn. Niet ver van de stad, op zo'n 35 kilometer, ligt Sachenhausen. Dit is een concentratiekamp uit de tweede wereldoorlog. Met een auto huren Berlijn Tegel Luchthaven, kunt u dit indrukwekkende monument bezoeken. Het is gelegen vlakbij het plaatsje Oranienburg. In 1936 werd erg begonnen aan de bouw van het kamp.

service city country1

Vooraf een auto reserveren bij Sixt is goedkoop

Een huurauto kunt u voordat u op het vliegtuig stapt, al regelen. De onze medewerkers kunnen telefonisch of via internet informatie geven over de verschillende type auto's. U kunt bij ons terecht voor verschillende auto's, van kleine stadswagens tot een middenklasser, cabrio of een 4x4 auto. Ook kunt u vooraf een reservering maken bij een reisbureau. Het voordeel hiervan is dat de auto klaar staat als u aan komt in Berlijn. Extra's als navigatie en kinderstoelen regelen onze medewerkers voor u. Net als de verzekeringen, winterbanden of radio. Berlijn ligt dan aan uw voeten.

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto

fast image001b

Auto via de app kiezen

Optie beschikbaar vanaf 30 minuten voor het begin van de huur.

fast image002

Direct naar de auto gaan

Geen wachttijd aan het loket. De SIXT-app leidt u naar het filiaal.

fastl image003

Auto via de app kiezen

Het huurcontract wordt onmiddellijk opgesteld.

fast image004

Teruggave zoals gewoonlijk

Na de rit de auto aan het station afgeven.