airport generic 30
Berlijn Brandenburg Luchthaven T5

Berlijn Brandenburg Luchthaven T5 AUTOVERHUUR

adres

Mietwagenzentrum, 12529 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

10:00 - 18:30

DI - WO:

08:00 - 16:30

DO - VR:

10:00 - 18:30

ZA:

08:00 - 16:30

ZO:

10:00 - 18:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Auto huren Berlijn Schoenefeld Airport - autoverhuur Sixt

Of u nu naar de wereldstad Berlijn gaat voor zaken, om de hippe cultuur te beleven of om eens lekker uit eten en drinken te gaan: het maakt niet uit. Deze enorm uitgestrekte stad vraagt gewoon om een eigen auto. Bij Autoverhuur Berlijn Schoenefeld Airport staat bij Sixt een mooie, jonge huurauto voor u klaar. Wij adviseren in deze omgeving een automerk uit Duitsland.

airport generic 30
Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Berlijn Schoenefeld Airport heeft 24/7 service

Autoverhuur Berlijn Schoenefeld Airport heeft 24/7 service

Een auto huren op Berlijn Schoenefeld Airport heeft tal van voordelen. Schoenefeld is nu één van de grootste luchthavens van de Duitse hoofdstad en zal vanaf 2014 de enige grote luchthaven van de bruisende stad worden. Dan wordt de Airport overigens omgedoopt in Berlin Brandenburg. Sixt heet nu nog autoverhuur Berlijn Schoenefeld Airport en heeft op de luchthaven een eigen vestiging waar u 24/7 auto's kunt halen en brengen. U kunt deze misschien aantrekkelijkste stad van Duitsland direct na aankomst op uw gemak en in uw eigen tempo verkennen. Mocht u er even niet aan toegekomen zijn: via uw smartphone kunt rechtstreeks de auto van uw keuze reserveren. U kunt kiezen uit compacte snelle stadsauto's, maar ook grote, zakelijke auto's als de BMW 5-serie of VW Passat staan voor u klaar. U kunt direct naar uw zakelijke bestemming rijden of in alle rust een van de wereldberoemde boulevards van Berlijn 'cruisen'.

car city country1 service city country

Auto huren bij Sixt is snel en betrouwbaar

In een uitgestrekt stad als Berlijn moet u kunnen vertrouwen op uw huurauto. Daarom beschikt auto huren Berlijn Schoenefeld Airport alleen over jonge, moderne auto's die u niet in de steek zullen laten. Alle auto's in Duitsland zijn in het winterseizoen uiteraard voorzien van winterbanden zodat u ook in het winterweer veilig de weg op kunt. In de meeste auto's is een up-to-date navigatie systeem ingebouwd zodat u altijd de weg vindt.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 211 Beoordelingen

Enrico L.

Klappt jedesmal. Die Mitarbeiter im neuen BER sind sehr nett. Weiter so

Sebastian K.

Super freundliches Personal, sauberes Auto mit guter Ausstattung.

Grit F.

Überaus freundliches und kompetentes Personal! Aus unserer Not (unangekündigte Stornierung unseres Fluges) wurde kein Profit geschlagen, es wurde uns schnell und unkompliziert geholfen. Aus Verzweiflung wurde Begeisterung! Wir können Sixt zu 1000 % empfehlen! Immer wieder gern! Ein herzliches Dankeschön!!!