city content bergisch gladbach
city header bergisch gladbach
Autoverhuur

Bergisch Gladbach

Bergisch Gladbach

Auto huren Bergisch Gladbach – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan Bergisch Gladbach te bezoeken? Overweeg dan een auto te huren, zodat u ook het nabij gelegen Keulen of Leverkusen makkelijk kunt bereiken. Bij SIXT autoverhuur kunt u kiezen uit de nieuwste modellen, online of bij hun vestiging in de stad. De stad heeft mooie historische gebouwen en kerken en een aantal is goed te bezoeken via een georganiseerde stadswandeling van 1,5 uur. U parkeert uw wagen en verkent rustig de mooie historische binnenstad. Bezoekt u vooral de Sint Laurentiuskerk en het Rathaus. Overweeg een bezoek aan Schloss Bensberg of laat u verwennen in het vijfsterren-Wellnesscentrum Mediterana. U zult zien hoe mooi deze stad is, maar vergeet vooral de omgeving niet.

ALLE SIXT LOCATIES

Deze streek bezoeken in een goedkope huurauto

Als u dit mooie deel van Noordrijn-Westfalen bezoekt, zult u merken dat er zoveel bezienswaardigheden zijn dat u misschien wel tijd tekort komt. Is het geen goed idee om dan te overwegen een wagen te huren? Dit geeft u de vrijheid om te reizen waar en wanneer u wilt. Bij Sixt, een betrouwbare naam in autoverhuur en gevestigd in deze stad, kunt u kiezen uit de nieuwste modellen auto's en bovendien heeft u ook ruime keuze als u een bepaald type wagen zoekt. Wilt u een automaat? Wilt u een sportauto? Wilt u liever een busje huren of heeft u behoefte aan een veilig kinderzitje? Die keuze wordt u geboden. Ook daar heeft u vrijheid in. Als u wilt weten wat deze streek u te bieden heeft, leest u dan vooral verder.

city content bergisch gladbach
Bekijk meer Bekijk minder
cologne city small

Bezienswaardigheden in de omstreken

De grote stad Keulen ligt op kleine afstand. Uiteraard is een bezoek aan de binnenstad van Keulen zeer de moeite waard. De Dom van Keulen is bijzonder indrukwekkend. Als u de pittoreske Altstadt met zijn vele restaurants en winkeltjes wilt bezoeken, parkeert u uw huurauto aan de rand en gaat u te voet verder. Het Romeins-Germaans museum is een aanrader voor iedereen die van geschiedenis houdt. In het noorden van Keulen ligt de beroemde Kölner Zoo met een aantal hele bijzondere diersoorten. U kunt natuurlijk de Rijn met uw auto oversteken, maar waarom probeert u de kabelbaan niet eens? Het laat u de stad en omstreken in een heel ander perspectief zien. Als u geïnteresseerd bent in moderne kunst en pop-art, dan zijn het Museum Ludwig en het Walraff-Richartz-Museum absolute aanraders. Misschien wilt u wel van de natuur genieten en de stadse drukte achter u laten. Vlakbij Keulen ligt het Gierather Wald of de Königsforst. U zult daar helemaal tot rust kunnen komen. Dit zijn slechts voorbeelden van de grote vrijheid die u heeft met een wagen van Sixt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties