Samana Luchthaven

Samana Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Nagua, 32000 Samana

GDS-Code: AZS

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 17:00

Vakanties:

08:00 - 13:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Samana Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Samana luchthaven zo speciaal?

Herkenbare locatie:

Je hebt onze vestiging snel gevonden en kan direct op weg.

24/7 inleverservice:

Je kunt je auto dag en nacht inleveren zonder extra kosten.

ENGELSSPREKENDE STAFF:

Spreek je geen Spaans? Geen zorgen, we spreken Engels.

Nieuwe vloot:

Kies uit nieuwe auto’s, gemiddeld niet ouder dan drie maanden.

 

Autoverhuur Samana luchthaven

In en rondom Samana is ontzettend veel te zien, doen en beleven. Van mooie, kleurrijke steden tot bijzondere en prachtige natuur. Als je alles uit je reis wilt halen dan huur je een auto bij SIXT autoverhuur Samana luchthaven (AZS). Reserveer voor lage prijzen jouw sedan, SUV of meerpersoons busje eenvoudig in de app. Je maakt je rit nog leuker met onze boekbare extra’s, zoals internet voor onderweg, een persoonlijke schadedekking of met kinderzitjes voor onderweg. Zo reist de hele familie comfortabel en veilig.

 

 

Autoverhuur Samana luchthaven

SIXT’s locatie Samana luchthaven

Je vindt autoverhuur Samana luchthaven in het autoverhuurgebied bij het vliegveld. Vanaf het vliegveld stap jij na aankomst zo je auto in en verlies je geen kostbare tijd om van de Dominicaanse Republiek te genieten. Wil je de auto buiten openingstijden ophalen? Je betaalt hiervoor een vergoeding, maar kunt aan je reis beginnen wanneer jij dat wilt. Je levert je auto in op dezelfde plek als waar je deze hebt opgehaald. Inleveren van het voertuig kan 24/7, zonder dat hier extra kosten tegenover staan. Zo geniet jij maximaal van je vrijheid en comfort en staat niets jouw plannen in de weg.

Ontdek Samana met je huurauto

Samana ligt dicht bij het meest bekende nationale park van de Caraïben; Los Haitises. In anderhalf uur rijd je hier met je auto naartoe, om vervolgens te genieten van een heel bijzonder landschap. Honderden karststenen eilandjes komen hier uit de turquoise oceaan. Op en bij de indrukwekkende rotsen vind je allerlei bijzondere planten en diersoorten. Krijg je niet genoeg van alle natuur? Rijd de volgende dag met je auto naar de El Limón waterval en aanschouw hoe het water spectaculair naar beneden klettert. Ook de weg ernaartoe door de jungle is fenomenaal. Neem uiteraard een heerlijke duik.