roskilde city content
Autoverhuur
Roskilde
Roskilde

Auto huren Roskilde – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare autoverhuur in Roskilde om een goede auto te huren, bent u bij Sixt aan het juiste adres. Service staat bij ons voorop en dat is niet het enige voordeel. Wanneer u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen doet, zult u er achter komen dat wij ook nog eens een goedkope autoverhuur zijn. Kwaliteit en prijs gaan bij ons hand in hand. Zo kunnen wij u als optie een navigatiesysteem aanbieden, zodat u niet zult gaan dwalen. Ook hebben wij alleen maar nieuwe auto's in ons aanbod, ze zijn nooit ouder dan een halfjaar. Heeft u kinderen? Zelfs daar hebben we aan gedacht: een kinderzitje is altijd beschikbaar.

ALLE SIXT LOCATIES
roskilde city content

Autoverhuur in Roskilde: hoe, wat en waar?

Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar. U kunt uw auto huren via het reisbureau, internet, e-mail, per telefoon op nummer 023 - 56 986 56 of via onze handige mobile app. Op deze manier zijn wij altijd 24 uur per dag te bereiken. U kunt uit diverse auto's kiezen. Vergeet vooral niet om ook eens tussen onze topaanbiedingen te kijken, misschien kunt u daar nog van extra voordeel genieten. U vindt ons bij de luchthaven van Roskilde, maar uiteraard ook in het centrum van de stad.

Meer
sights city country
Ontspannen weg in Roskilde

Met een huurauto van onze autoverhuur kunt u ontspannen genieten van uw verblijf in Roskilde. U kunt zelf uw tijd inplannen en zit niet aan het openbaar vervoer vast. Daarbij is het makkelijk dat u overal kunt komen zonder uzelf veel in te spannen. Zo bewaart u uw energie voor alle activiteiten die u gepland had. En dat zullen er vele zijn, want buiten het feit om dat Denemarken op zichzelf een prachtig land is, valt er in Roskilde ook nog eens van alles te zien en te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Vikingschipmusuem en de kathedraal van Roskilde? Ook de Roskildekrukkerne en het trammuseum zijn een bezoekje waard. Een auto huren in Roskilde staat garant voor een enerverende ontdekkingstocht!

 

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties