Kopenhagen/Crowne Plaza

Kopenhagen/Crowne Plaza AUTOVERHUUR

adres

Meet & Greet for guests only, 2300 København S

GDS-Code: CPH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kopenhagen/Crowne Plaza

Wat maakt SIXT Kopenhagen Crowne Plaza zo speciaal?

Flexibele openingstijden:

Ophalen en brengen is op ieder moment mogelijk.

De vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Klantenservice:

Vriendelijk, Engels sprekend personeel helpt je graag verder.

Scherpgeprijsd:

Ervaar eersteklas voertuigen tegen zeer voordelige prijzen.

Kopenhagen Crowne Plaza auto huren

Je huurt eenvoudig een auto via onze Meet & Greet service in Kopenhagen. Maak een afspraak met één van onze medewerkers bij de conciërge van het Kopenhagen Crowne Plaza om een auto te huren. Daar zal je de sleutel in ontvangst nemen van jouw voertuig. Reserveer van tevoren de categorie die je nodig hebt voor je reis. Onze vloot bestaat onder andere uit sedans en elektrische voertuigen waarmee je eenvoudig door de stad navigeert. Maak je mobiliteitspakket compleet met onze boekbare extra’s zoals navigatie, kinderzitjes en een extra bestuurder. Zo ga jij comfortabel en zonder zorgen op reis.

 

Kopenhagen Crowne Plaza auto huren

SIXT vestiging Kopenhagen Crowne Plaza

Je haalt je auto op bij het Crowne Plaza Hotel van Kopenhagen in de wijk Orestad. Een medewerker van SIXT wacht op je in het hotel bij de conciërge. Je haalt op ieder moment je huurauto op of brengt deze weer terug. Buiten openingstijden maak je daar een afspraak voor. Geef alsjeblieft je gegevens aan ons door voor een soepele overdracht. We zijn eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken vlakbij station Orestad en met de auto via de Oresundmotorvejen. Je bent direct in het hart van de stad en kunt dan ook alle kanten op om deze mooie stad vanuit het comfort van je huurauto te ontdekken.

Ontdek Kopenhagen met jouw huurauto

Start je trip in Kopenhagen met een bezoekje aan Nyhavn. Erg toeristisch maar zo mooi dat je het nog steeds niet wilt missen. Rijd daarna naar het Rosenborg Kasteel voor meer rust en ruimte om je heen. Dit sprookjesachtige kasteel is omgeven door een prachtige tuin waar het heerlijk vertoeven is. Voor families biedt het eeuwenoude Tivoli vertier voor iedereen. Genoeg te doen dus.