couple car snow winter
AUTOVERHUUR
DENEMARKEN
Køge

Auto huren Køge – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De prachtige Deense stad Koge, enkele tientallen kilometers ten zuid-westen van de hoofdstad Kopenhagen is een comfortabel bezoek per auto van autoverhuur Sixt meer dan waard. Het is een Middeleeuwse marktstad aan het water gelegen. De talloze musea en de bijzondere architectuur trekken met name de aandacht. Zo is het historische centrum van Koge één van de oudste van de noordelijke landen met talloze monumenten, zoals het oudste gemeentehuis van Denemarken. Een auto huren in Koge biedt u de gelegenheid de mooie karakteristieke stad optimaal te beleven. Daarnaast is het eenvoudig de uitvalswegen richting bijvoorbeeld Kopenhagen te bereiken, waar de cultuurliefhebber eveneens zijn hart kan ophalen.

ALLE SIXT LOCATIES
couple car snow winter

Waarom gebruik maken van autoverhuur Koge?

In Koge is het net als in veel steden uiteraard ook mogelijk om uzelf per openbaar vervoer of met een taxi te verplaatsen. Echter, een auto huren biedt vele voordelen ten opzichte van openbaar vervoer. Het geeft een enorme mate van vrijheid en zorgt ervoor dat u flexibel uw vakantie kan indelen. Even stoppen om iets te bekijken, uw eigen route rijden en uw eigen tijden indelen. Ook het eindeloze wachten op vertraagde vervoermiddelen blijft u bespaard. Comfortabel Koge verkennen? Kies dan voor onze auto's en ervaar het gemak zelf! U bent bovendien verzekerd van de beste kwaliteit auto's.

Meer
friends sunset girls road
Goedkope autoverhuur

U vindt autoverhuur Koge vlak bij het centrum van de stad. Hier kunt u van maandag tot en met vrijdag een auto huren tussen 8 en 17 uur. Inleveren van de auto's kan op elk moment van de week. Naast het huren van een auto bij aankomst in Koge, kunt u bij ons vanzelfsprekend ook vooraf reserveren, online of per telefoon. In dat geval zorgen wij ervoor dat de auto bij aankomst voor u klaar staat. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij als zeer voordelig naar voren. Wij sluiten met u een duidelijke huurovereenkomst voor de huurauto af, met een all-risk verzekering. Het aanvullend boeken van bijvoorbeeld een navigator, kinderstoel of extra bestuurder is mogelijk.

 

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties