esbjerg city content
Esbjerg

Auto huren Esbjerg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Betrouwbare autoverhuur in Esbjerg? Een huurauto brengt u overal tijdens een verblijf in het buitenland. Het is dan ook belangrijk dat de auto van hoge kwaliteit is en goed onderhouden is. Bij SIXT kunt u hier volledig op vertrouwen. De auto's zijn jong en krijgen regelmatig een beurt.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Esbjerg

Wanneer u kiest voor een auto huren in Esbjerg, kunt u bij Sixt autoverhuur precies aangeven welke opties voor u belangrijk zijn. Wanneer er bij de auto's vermeld staat dat navigatie geïntegreerd is, hoeft u hier uiteraard niet extra voor te betalen. U heeft de keuze uit diverse categorieën auto's. U krijgt gegarandeerd een voertuig uit de aangegeven categorie. Rijdt u straks door in Esbjerg in een sportief model, een cabrio of een luxe wagen? Sixt beschikt over de grootste vloot wereldwijd van BMW, Mercedes en Audi.

esbjerg city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Haal alles uit uw verblijf

Met een auto uit onze autoverhuur haalt u alles uit uw verblijf. Esbjerg ligt aan de westkust van Jutland. De stad heeft minder dan 100.000 inwoners en is aan het einde van de 19e eeuw gesticht als belangrijke havenstad. De Ribe Domkerk is zeker een bezoek waard. Het interieur is sober maar er zijn meerdere moderne schilderijen te bewonderen. De kerk zelf is gratis te bezichtigen. Tegen een kleine vergoeding mag de toren worden beklommen waar u van een schitterend overzicht over de stad kan genieten. In deze havenstad is er natuurlijk een museum dat gewijd is aan de scheepvaart en de visserij. Het is echter wel een bijzonder museum, want er is ook een pool waar je roggen en andere vissen kan aanraken.

car city country2

Auto huren in Esbjerg: grenzeloos genieten

Een huurauto in Esbjerg opent deuren. U zult op plaatsen komen die u zonder auto nooit had kunnen bereiken. Jutland zal doen denken aan Nederland. Een vlak landschap met velden afgewisseld door interessante, kleine steden en schilderachtige dorpjes. U kunt genieten van een rit langs de kustlijn en wellicht even tot rust komen op een van de stranden. Wie het dichter bij Esbjerg zoekt, kan ten zuiden het mooie zandstrand van Rømø gaan bezoeken. Ook de stranden zijn vergelijkbaar met de Nederlandse. En natuurlijk is er voor de liefhebber het befaamde Legoland. Een auto huren maakt de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. De afstanden in Denemarken zijn relatief kort en met de auto heeft u al deze prachtige plaatsen binnen een mum van tijd bereikt.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties