woman ford ranger autumn
Santiago de Chile Luchthaven

Santiago de Chile Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Radial Aeropuerto 14.080, 9020000 Santiago de Chile

GDS-Code: SCL

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Santiago de Chile Luchthaven

Een auto huren bij Santiago de Chile Luchthaven

Een auto huren bij Santiago de Chile Luchthaven is heel eenvoudig met Sixt autoverhuur. Bij het reserveren kiest u allereerst een categorie. Bij deze vestiging zijn dat Auto's & stationwagens, sportauto's & cabrio's of SUV's. Een specifiek model kan niet gegarandeerd worden, maar u krijgt altijd een auto tot uw beschikking uit de geselecteerde groep. Onze vestiging bij de luchthaven is ook op zon- en feestdagen geopend.

woman ford ranger autumn
Bekijk meer Bekijk minder
man smiling park

Optimaal genieten met onze autoverhuur

Goedkoop een auto huren bij Santiago de Chile Luchthaven, ook wel Arturo Merino Benitez Airport, kan natuurlijk bij Sixt. Reserveren kan niet alleen via de website, maar ook telefonisch of per mail. Met behulp van onze handige app kunt u zelfs wanneer u onderweg bent uw auto huren. Doordat de vestiging bij het vliegveld zit, kunt u meteen nadat u geland bent overstappen in uw auto. Het hart van de stad ligt op ongeveer 15 kilometer afstand vanaf het vliegveld, zodat u binnen ongeveer 20 minuten in het centrum van Santiago kunt zijn.

desert road empty

Santiago de Chile en omgeving ontdekken

Met een huurauto komt u op plaatsen die u anders nooit gezien zou hebben. U bent vrij om rond te toeren en ontspannen van de Santiago de Chile te genieten. In La Moneda Palace is de president van Chili gevestigd. Het gebouw is zeker indrukwekkend te noemen en het is dan ook aan te raden om er even langs te rijden. Santa Lucía Hill is een kleine heuvel in het midden van de stad. Hier is een park gevestigd met mooie beelden en sfeervolle priëlen. Vanaf de top heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Voor een uitstapje in de natuur gaat u naar El Morado, een prachtig berggebied op nog geen 100 km van de stad.