Sunny Beach/Globus Hotel

Sunny Beach/Globus Hotel AUTOVERHUUR

adres

Slantschew Brjag, 8240 Sunny Beach

GDS-Code: BOJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

10:00 - 18:00

Vakanties:

10:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sunny Beach/Globus Hotel

Wat maakt Sunny Beach autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Onze collega’s verwelkomen je bij de ingang van het Hotel.

24 uur terugbrengen:

Breng de huurauto op aanvraag terug op elk moment.

Klantenservice:

Met Meet&Greet staat de huurauto voor het Globus hotel klaar.

Nieuwe auto’s:

Onze huurauto’s zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Sunny Beach/Globus autoverhuur

Jouw vakantie in Sunny Beach, Bulgarije is compleet met een huurauto van SIXT. Alle bezienswaardigheden die op de planning staan zijn binnen handbereik met Sunny Beach/Globus Hotel autoverhuur. Geniet van een gemakkelijke Meet&Greet Service bij het hotel. Je hebt de keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën, zoals een sedan, SUV, cabrio, bestelbusje en personenbusje. Met boekbare extra’s zoals een kinderzitje, gps of extra bestuurder is jouw huurauto net zoals jij klaar voor een adembenemende vakantie. Jouw droomvakantie in Sunny Beach kan beginnen met SIXT.

 

Sunny Beach/Globus autoverhuur

SIXT locatie op Sunny Beach

Met de Meet&Greet service ontvang je jouw huurauto bij het Globus Hotel. Één van onze medewerkers zal bij de receptie van het hotel klaar staan met de sleutels en huurovereenkomst van jouw huurauto. Aan het einde van de huurperiode zal een medewerker ook weer bij het hotel de huurauto in ontvangst nemen. Je kan de huurauto ook de gehele dag op aanvraag terugbrengen. Geeft dit aan bij één van onze medewerkers van Sunny Beach/Globus Hotel autoverhuur en zij zullen je dan verder helpen. Mocht je jouw huurauto ook buiten openingstijden willen ophalen, kan dit tegen betaling.

Ontdek Sunny Beach met jouw huurauto

Bezoek de vele stranden langs de Zwarte Zee en geniet van zon, zee en strand. Ga langs bij één van de vele bars, clubs en strandtenten die deze badplaats te bieden heeft. Of kies voor cultuur en bezoek de historische plaats Nesebar. Bezoek met het hele gezin het Actie Aquapark of neem een duikje in het duikresort Angel Divers. Waar je ook voor kiest, je doet het met SIXT.